Margriet logo
Sterrenbeelden meeste rommel Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Sloddervossen opgelet: déze vier sterrenbeelden maken de meeste rommel

Het aanrecht vol vuile vaat, de eettafel vol spullen en rondslingerende sokken door het huis: sommige mensen zijn nu eenmaal grotere sloddervossen dan anderen. En geloof het of niet, maar dat heeft blijkbaar met de stand van de sterren te maken. Er zijn namelijk vier sterrenbeelden die de meeste rommel maken...

Je kunt er dus helemaal niets aan doen dat jij geen ster bent in opruimen.

Déze vier sterrenbeelden maken de meeste rommel

Ben jij zelf een grote sloddervos of merk je juist dat je partner nooit iets opruimt? Blijkbaar heeft het met je sterrenbeeld te maken. De onderstaande vier sterrenbeelden zijn namelijk de grootste rommelkonten.

1. Ram

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan ben je heel impulsief. Dat is een hele leuke eigenschap, maar zorgt er ook voor dat je vaak niet afmaakt waar je aan begint. En dat geldt ook in het huishouden. Jij spendeert je tijd liever niet aan klusjes in huis. En sluw als je bent weet je precies hoe je anderen voor je schoonmaakkarretje moet spannen, zodat je zelf leukere dingen kunt gaan doen. Toch ben je niet altijd een sloddervos, want soms kun je ineens de drang krijgen om het hele huis onder handen te nemen. Maar wanneer je zin hebt in zo’n grote schoonmaak, dat blijft onvoorspelbaar.

2. Tweelingen

Ook jij bent heel goed in aan iets beginnen en het vervolgens niet afmaken, Tweelingen. Daardoor is er vaak een spoor aan losse troepjes en onafgemaakte projecten in huis te vinden. Je raakt snel afgeleid en verveeld, waardoor je constant op zoek bent naar nieuwe prikkels. Gelukkig is het door je sociale, vrolijke karakter in ieder geval wel altijd gezellig in je ietwat rommelige huis.

3. Boogschutter

Jij kan heel goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden, Boogschutter. En laten opruimen en schoonmaken volgens jou nou precies onder de categorie bijzaken vallen. Want waarom zou je je in het zweet werken om het thuis schoon te maken, als het toch uiteindelijk weer vies wordt? Ook heeft het weinig zin als je partner je lief aankijkt en vraagt om op te ruimen, want jij bent allergisch voor verplichtingen. Dat wakkert juist die sloddervos in jou aan.

4. Vissen

Van de vier sterrenbeelden ben jij misschien wel een van de grootste rommelkonten, Vissen. Jij bent altijd heel ontspannen en maakt je niet zo snel druk om een beetje troep. Die chaos in huis zorgt bij jou juist voor meer creativiteit. Dat je partner die ‘gezellige rommeligheid’ als vervelend ervaart, kan jij maar lastig begrijpen.

 

Bron | VT Wonen

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden