Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Share a Perfect Day: speciaal voor vriendinnen

share-a-perfect-day.jpg

Deze zomer start met een nieuw event speciaal voor vriendinnen in Hilvarenbeek. Drie dagen lang verrast Share a Perfect Day vrouwen in vier werelden. In the Country, at the Beach, in the Park en in the City staan in het teken van food & drinks, talrijke activiteiten en optredens van onder andere Kensington, Douwe Bob en The Common Linnets. Het is ’n feest voor vriendinnen waar quality time met én aandacht voor elkaar centraal staan. Kaarten zijn verkrijgbaar voor donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli óf zaterdag 2 juli via shareaperfectday.nl. 

 Om al in de sferen te komen, schreef singer songwriter Jaap Reesema speciaal voor het event het nummer ‘Share a Perfect Day’. Tijdens alle drie de event dagen treedt hij op en zingt hij ook dit exclusieve nummer.

 Vier werelden
Het event is opgedeeld in de vier werelden; the Country, the Beach, the Park en the City. Elke wereld staat bol van food, music, beauty, health, entertainment, lifestyletrends en shopping. Maar er zijn ook talrijke activiteiten en workshops. Share a Perfect Day biedt een ultieme verwendag voor vriendinnen met alle benodigde ingrediënten per wereld om iedereen een topdag te bezorgen en hun vriendschap met elkaar te vieren.

 Programmering
Meer informatie over de programmering, activiteiten en artiesten is te vinden op shareaperfectday.nl

Kaarten
De reguliere ticketprijs voor één van de drie dagen is € 22,50. Kaarten zijn online verkrijgbaar via shareaperfectday.nl

 Data en locatie
Het driedaagse event vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zaterdag 2 juli 2016 bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De locatie is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Ook interessant