Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dít zegt jouw sterrenbeeldelement over je seksleven

dit-zegt-jouw-sterrenbeeldelement-over-je-seksleven.jpg

We weten al dat je sterrenbeeld veel over jou als persoon én je relatie kan vertellen. Maar er zijn nog veel meer aspecten waaruit je iets af kunt lezen. Hoe meer jij weet over je sterrenbeeldelement, hoe meer je ook te weten komt over je seksleven.

Alle twaalf de sterrenbeelden worden onderverdeeld in vier elementen: vuur, aarde, lucht en water. Benieuwd wat dit voor jou betekent?

Sterrenbeeldelement en seksleven

Astroloog Lisa Stardust vertelt wat ieder sterrenbeeldelement zegt over je romantische leven, vooral als het om je seksleven gaat. Ze verklaart voor elk teken wát de gevolgen precies zijn en waar je precies naar op zoek bent in een (toekomstige) partner.

Lees ook: Je geboortehoroscoop: dit zegt je ascendant over je persoonlijkheid

Aardeteken (Stier, Maagd & Steenbok)

Als je een Stier, Maagd of Steenbok bent, ben je een aardeteken. Mensen met dit element hechten meer waarde aan een langdurige relatie dan aan verschillende scharrels. Ze zijn loyaal en verwachten dat ook van hun partner. Saai is het aardeteken zeker niet, ze zijn creatief en vinden het belangrijk dat ze met hun partner op één lijn zitten. Ook zijn ze sensueel tussen de lakens.

Heb je een relatie met iemand die het aardeteken als element heeft? Focus je dan vooral op het hier en nu in bed, dat vindt het teken namelijk erg belangrijk.

Vuurteken (Ram, Leeuw & Boogschutter)

Vuurteken doet zijn naam eer aan: je zit vol passie, bent dynamisch en een beetje impulsief. Ze nemen graag de leiding tussen de lakens, wat leidt tot maximaal plezier. Geef ze daarom vooral de ruimte in bed. Toch is het niet zo dat er geen ruimte is voor een gesprek: ze staan er juist voor open om met je te praten en willen graag de beste partner ooit zijn.

Als je te maken hebt met een vuurteken, dan heb je een enthousiaste minnaar aan de haak geslagen. Hij of zij pleziert maar wat graag met je. Genoeg ruimte dus om te experimenteren. De ultieme fantasie van het vuurteken? Seks op een openbare plek…

Waterteken Kreeft, Schorpioen en Vissen

De Kreeft, Schorpioen en Vissen hebben niet voor niets het waterteken. Hun emotionele kant komt naar boven tijdens een stomende vrijpartij. Ze verlangen naar een diepe connectie in een langdurige relatie waar immuniteit heel belangrijk is. Is het seksleven saai van de watertekens? Absoluut niet. Ze nemen graag de touwtjes in handen en zijn ook niet bang om te experimenteren tussen de lakens.

Watertekens zijn dromerig en romantisch, maar zoeken stiekem ook de grenzen op. Voorspel en een rollenspel windt hen erg op. Na de seks verlangt je partner wel naar liefde en een lekkere knuffel.

Luchtteken (Tweelingen, Weegschaal & Waterman)

Bij luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman is communicatie key. Dit uit zich op allerlei manieren… Van pikante berichtjes tot wat vieze (of juist lieve) woorden fluisteren in de slaapkamer.

Luchttekens praten graag over seks en zijn dol op flirten. Probeer daarom het moment op te bouwen en je zult zien dat je bedpartner opgewonden raakt. Geef ook aan dat je het naar je zin hebt, dat vinden de tekens fijn.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? 
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Hellogiggles.com
Beeld | iStock

Ook interessant