Ruud uit B&B Vol Liefde verhuist naar Oostenrijk. Beeld Screenshot RTL
Beeld Screenshot RTL

Ruud uit B&B Vol Liefde verhuist naar Oostenrijk: ‘Ik voel me happy als ik daar ben’

In het programma B&B Vol Liefde werd Ruud (55) niet verliefd op Astrid in Oostenrijk. Maar het land heeft daarentegen zijn hart veroverd. Zo erg zelfs, dat hij ervoor heeft gekozen om in Oostenrijk te gaan wonen en werken.

En hij hoopt daar alsnog zijn grote liefde te vinden.

‘Oostenrijk is mijn tweede vaderland’

“In mijn introductiefilmpje voor Astrid vertelde ik dat Oostenrijk mijn tweede vaderland is. Door het meedoen aan het programma is dat nogmaals bevestigd. Ik voel me goed, veilig en happy als ik daar ben”, vertelt Ruud aan RTL Boulevard.

Saunameester

Inmiddels heeft Ruud ook een baan gevonden in zijn geliefde Oostenrijk. In een luxe resort gaat hij aan de slag als saunameester. “Ik ga doen wat echt mijn passie is: positieve energie doorgeven door middel van opgieten.” Een sauna-ritueel met oliën.

Een vreugdekreet van Harmjan

Ruud begint helemaal zelf aan dit nieuwe avontuur, al zitten er natuurlijk twee oude bekenden bij hem in de buurt. “Astrid en Harmjan zitten op een kleine twee uurtjes van mij vandaan en we hebben al een eerste afspraak met elkaar gemaakt. Astrid had het wel verwacht dat ik naar Oostenrijk zou vertrekken en Harmjan slaakte bijna een vreugdekreet toen hij het hoorde. Dat is echt heel warm, zoals ik Harmjan heb leren kennen. Het was echt aandoenlijk.”

Liefde vinden in Oostenrijk

En hoe zit het met de zoektocht naar de liefde? “Mijn liefde vinden in Oostenrijk, dat zou echt heel mooi zijn. Mijn vrienden zeggen ‘jij gaat nooit meer een vrouw krijgen’, maar ik wil dat wel heel graag. Ik wil ook gewoon een lieve vrouw hebben waar ik ‘s avonds bij thuiskom.” En ook Astrid en Harmjan hebben gereageerd op het nieuws: “We hopen dat ook bij hem de liefde op het pad gaat komen.”

Bron | RTL Boulevard

Lisa MancheScreenshot RTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden