Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

OPROEP: doe je vrijwilligerswerk? We zijn op zoek naar jouw verhaal

vrijwilligerswerk.jpg

Voor een campagne namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport – één tegen eenzaamheid – zijn we op zoek naar een dame tussen de 36 en 65 jaar die vrijwilligerswerk doet. Dit kan van alles zijn: een klein gebaar kan namelijk al een verschil maken.

Dus wandel jij wekelijks met een buurvrouw, heb je een taalmaatje of doe je boodschappen voor iemand en wil jij je verhaal delen? Geef je nu op!

Vrijwilligerswerk

Voor deze samenwerking wordt er een portret gemaakt in Margriet editie 52 met zowel degene die vrijwilligerswerk doet als degene die het ontvangt. Op deze manier ontstaan er twee mooie verhalen. Ook wordt het artikel online doorgeplaatst op Margriet.nl.

Praktische informatie

Je geeft jezelf inclusief degene voor wie je vrijwilligerswerk doet op door te mailen naar redactie@margriet.nl, onder vermelding van ”vrijwilligerswerk” in het onderwerp.

Stuur in de mail de volgende gegevens mee van jullie allebei: naam, leeftijd, telefoonnummer en woonplaats. Vertel ons wat je doet als vrijwilliger en bij wie je dit doet. Stuur met deze mail meerdere duidelijke foto’s van jullie beide op. De fotoshoot vindt in november plaats. Over deelname kan niet worden gecorrespondeerd. Als je wordt uitgekozen, nemen we contact met je op.

Beeld | iStock

Ook interessant