Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Nog geen valentijn? Zoek dan een partner met dit sterrenbeeld

sterrenbeeld-partner-valentijn.jpg

Als het om de liefde gaat, willen we bijna allemaal hetzelfde. Want, laten we eerlijk zijn: wie wil er nou geen partner die niet alleen aantrekkelijk, maar ook lief, grappig en betrouwbaar is?

Toch is niets zo lastig als de zoektocht naar de ware. Heb jij deze Valentijnsdag al een date op het oog? Bekijk dan eens of het een juiste match is aan de hand van zijn of haar sterrenbeeld.

De liefste partners

Veel vrouwen willen vooral een lieve, zorgzame partner. Wil je zeker weten dat je partner altijd voor je klaarstaat? Dan maak je een goede kans bij een Kreeft. Dit sterrenbeeld is extreem lief voor een ander. Soms kan dit zorgzame karakter te ver doorschieten, waardoor een Kreeft overbezorgd wordt of de ander te veel wil beschermen. Maagden hebben daarnaast een heel empathisch vermogen. Ze zijn georganiseerd en zijn daardoor voor velen een rots in de branding. Heb je een oogje op een Stier? Dan heb je een gevoelig en zorgzaam type te pakken, al zal hij dat niet snel laten blijken. Stieren zijn bovendien uiterst trouw. Maar kijk uit, want hun zorgzaamheid kan ook doorslaan in bezitterigheid.

Iemand om mee te lachen

Ook humor staat in de zoektocht naar een toekomstige partner vaak hoog in het vaandel. Zoek je iemand die je altijd aan het lachen kan maken? Ga dan voor een Weegschaal, Schorpioen of Boogschutter. Entertainen zit de Weegschaal in het bloed. Weegschalen staan graag in de aandacht en weten met hun sarcastische humor de grootste chagrijn nog aan het lachen te maken. De grappen van een Boogschutter zijn vaak positief én harmonieus. Schorpioenen zijn daarentegen geneigd naar zwartgalligere humor, soms met een grof randje.

De meest notoire vreemdgangers

De meesten van ons willen dat onze partner trouw is. En hoewel je natuurlijk nooit zeker weet of je partner monogaam blijft, loop je met een bepaald sterrenbeeld wel een groter risico. De Australische datingsite Victoria Milan deed onderzoek naar welke mannen het trouwst zijn in een relatie. Hieruit bleek dat Watermannen de grootste kans hebben om vreemd te gaan. Volgens de oprichter van de datingwebsite komt dit doordat Watermannen vaak warmbloedige, seksueel actieve types zijn. Mensen met dit sterrenbeeld zijn bovendien vaak dwars en onvoorspelbaar. Ook de egoïstische trekjes van een Ram kunnen leiden tot overspel. De grillige Vissen is daarnaast ook behoorlijk goed in bedriegen. Hoewel Vissen vaak gevoelige en empathische mensen zijn, kunnen zijn ook makkelijk worden verleid door hun eigen fantasieën. Oppassen dus!

Bron | Victoria Milan, Cosmopolitan, Beautify
Beeld | iStock

Ook interessant