Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Deze sterrenbeelden hebben het meeste succes op datingapps

deze-sterrenbeelden-hebben-het-meeste-succes-op-datingapps.jpg

Heb jij het online daten ook helemaal ontdekt? Of vind je al dat swipen en chatten drie keer niks? Hoeveel succes je boekt op datingapps heeft schijnbaar te maken met je sterrenbeeld. De onderstaande sterrenbeelden zijn Tinderkoninginnen. 

Van een echte flirt tot een oprecht nieuwsgierig aagje: deze sterrenbeelden hebben het meest succes. 

Succes op datingapps 

Best lastig om via een scherm een goede indruk achter te laten. Dat die ene vriendin er stukken beter in is dan jij, dat berust niet alleen op toeval. Als we de astrologie mogen geloven heeft namelijk ook je sterrenbeeld, en de daarbij behorende karaktereigenschappen, invloed op je online date avonturen. Ben je een: Leeuw, Tweelingen, Kreeft of Steenbok? Dan zit je goed. Deze sterrenbeelden boeken namelijk het meeste succes op datingapps. De één doordat flirten voor hen een soort tweede natuur is, terwijl de ander juist de kracht haalt uit haar zorgzame karakter. Dit is de verborgen kracht van elk van deze sterrenbeelden binnen de wereld van online daten

Leeuw

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan ben je niet bang om ook online flink te flirten. Je hebt veel lef en durft daarom zonder twijfel het gesprek te starten. En dan vaak niet met een simpele ‘hoi, alles goed?’ Nee, jouw voorkeur ligt meer bij een gewaagde openingszin om meteen de toon te zetten. Daarnaast ben je ook nog eens gevoelig en spraakzaam. Dat maakt dat dit sterrenbeeld vaak een regelrecht succes is op datingapps

Tweelingen 

De kracht van Tweelingen ligt vooral bij humor. Jij weet je matches met gemak om je vinger te winden door ze aan het lachen te maken. In het echte leven durf je wel iets meer te flirten dan online, maar ook op datingapps kom je vaak erg charmant over. 

Lees ook: Dit zijn de grootste afknappers bij online daten in quarantaine

Kreeft

Een typische karaktereigenschap van het sterrenbeeld Kreeft is zorgzaamheid. En ook bij datingapps ligt hier jouw kracht. Online komt die lieve en zorgzame kant al snel boven en dat kunnen veel matches waarderen. Hierdoor is de kans groot dat er sneller een connectie tussen jou en je nieuwe potentiële liefde ontstaat. Al verwacht jij die zorgzaamheid ook wel een beetje terug. 

Steenbok

Van alle sterrenbeelden is een Steenbok het meest prestatiegericht. Je neemt jouw succes op datingapps dan ook serieus. Je bent niet bang om zelf moeite te doen om het gesprek gaande te houden. Daarnaast probeer je zo goed mogelijk om het contact te onderhouden, duidelijk te antwoorden op vragen en interesse te tonen naar de ander. En vind je jouw match echt leuk? Dan ben jij niet bang om als eerste een online date te opperen. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Elite Daily
Beeld | iStock

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant