Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Stier of Kreeft? Dít is de beste plek voor seks

seks.jpg

Je sterrenbeeld vertelt veel over je persoonlijkheid en waar je behoefte aan hebt. Ook in bed. Mits je daarvoor openstaat, natuurlijk. Dit zegt het sterrenbeeld van je partner en jou over jullie liefdesleven én over de beste plek voor seks. 

Heb je een relatie met een Schorpioen, Stier of Kreeft? Dan heb je geluk, zo vertellen Paula Pavlova en Katie Huang, astrologen en oprichters van het bedrijf Moonbox, tegen de Amerikaanse website Bustle. “Zij hebben de neiging om de meest hechte sterrenbeelden te zijn en gaan voor een diepe relatie met zowel passie als loyaliteit.”

‘Schorpioen, Stier en Kreeft meest liefdevol’

Volgens de astrologen hebben schorpioenen de neiging zó ver te gaan dat liefde hun alles kost. “Stieren zijn de meest loyale en toegewijde sterrenbeelden, zij hebben de neiging te investeren in mensen die zij op de lange termijn zien. Kreeften hunkeren naar stabiliteit, dus zodra ze dat in iemand vinden, zullen ze hem of haar waarschijnlijk nooit meer loslaten.” Volgens de astrologen zijn de mensen met een van deze drie sterrenbeelden het meest liefdevol.

Seks volgens de sterren

Alison Lessard, van het Amerikaanse bedrijf Lessard Luxury Wellness dat ‘intuïtieve tarot- en astrologie-readings‘ biedt, gaf eerder aan Bustle inzicht in astrologie en het seksleven. Dit is – volgens Lessard – waar mensen met deze sterrenbeelden behoefte aan hebben in bed:

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november) 
Schorpioenen zijn bezitterig, heel seksueel en hebben een obsessie voor privacy. Een Schorpioen wil je hele ziel doordringen. De beste plek om seks te hebben is er een waar eigenlijk een beetje een taboe op heerst. Een verborgen kamer, een plek waar hij op kan gaan in rollenspellen of één waar seksspeeltjes voor het grijpen liggen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december) 
De Boogschutter is erg dierlijk ingesteld als het om seks gaat. Hij houdt ervan om actief te zijn en de natuur is dan ook de beste plek voor een Boogschutter om te genieten van een vrijpartij. Met seks tegen een grote boom na een lange wandeling, middenin het gras of op het strand onder de sterrenhemel maak je een Boogschutter helemaal gelukkig.

Steenbok (22 december t/m 19 januari) 
Mensen denken vaak dat een Steenbok een beetje preuts en verlegen is, maar in werkelijkheid is hij gewoon erg gesteld op zijn privacy. Mensen met dit sterrenbeeld bedrijven graag de liefde op een plek waar geen andere mensen kunnen komen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)
Watermannen observeren graag en hebben de neiging om wat koud over te komen. Toch is dat slechts uiterlijke schijn. Je brengt ze in de stemming door pikante berichten te sturen en het daarna af te maken door samen te videobellen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart) 
Een geweldige plek om als Vissen seks te hebben, is volgens Lessard – hoe verrassend – het water. Van zwembad tot hottub en van het strand tot een verlaten meer in het buitenland. Vissen houden daarnaast ook van bubbels, dus een lekkere fles kan de avond extra leuk maken.

Ram (21 maart t/m 19 april)
Als het om seks draait, moet het voor een Ram gebeuren waar en wanneer de stemming toeslaat. De Ram staat erom bekend een heel sterke, maar ook korte seksdrive te hebben. Een vluggertje van vijf of tien minuten in het openbaar, zoals bijvoorbeeld in het toilet van de bioscoop na een avondje film, dat is waar een Ram blij van wordt.

Stier (20 april t/m 20 mei) 
De Stier houdt van het totaalplaatje, dus een compleet verzorgde avond uit van A tot Z. Geen korte vrijpartij, wel een date in een luxehotel. Liefst met een chic diner, kaarsen, fijne geuren en sensuele muziek. Ook houdt hij van een lang voorspel en hij mag graag urenlang de liefde bedrijven.

Tweeling (21 mei t/m 20 juni) 
Tweelingen houden van seks op een plek als de woonkamer – midden op een met kussens bezaaide grond. En dan het liefst kussens van verschillende formaten, want je weet maar nooit welk formaat van pas kan komen bij alle verschillende standjes. Een Tweeling is nieuwsgierig, verlangt naar afwisseling en is gevoelig voor mentale prikkels zoals lieve woordjes. Pas op: een Tweeling raakt wel gauw verveeld. Zorg dus dat je partner je fris houdt en vaak nieuwe dingen uitprobeert. En andersom natuurlijk.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli) 
Kreeften moeten zich emotioneel veilig voelen voordat ze aan seks beginnen. Ze hebben het nodig om af en toe te horen hoe mooi en sexy ze zijn. Als dat eenmaal voor elkaar is, dan kunnen ze zich ontpoppen tot de meest erotische en kinky minnaars die er bestaan. Zit het met dat vertrouwen wel gebakken, dan staan ze open voor spontaniteit en houden ze ervan om na een lekker etentje thuis meteen tegen de muur geduwd te worden, of op een plek als het aanrecht seks te hebben.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus) 
Leeuwen staan bekend om hun dramatische gedrag en hun liefde voor in de schijnwerpers staan. Ze zijn niet verlegen en gek op aandacht. De beste plaats voor een Leeuw om seks te hebben is dan ook ergens waar anderen het kunnen ‘zien’, zoals een hotelkamer zonder gordijnen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september) 
Maagd is hét sterrenbeeld van gezondheid en zuiverheid. Optimale persoonlijke hygiëne en een schone locatie zijn voor Maagden een must als het gaat om het bedrijven van de liefde. Een Maagd is gevoelig voor een schoon en fris bed. Ze houden niet van kritiek, maar voorzien anderen zelf wél graag van kritiek. Houd er dus rekening mee dat je volgende keer aan moet horen wat er allemaal beter kan.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober) 
De Weegschaal houdt van alles wat mooi of aangenaam voor de zintuigen is; denk aan mooie vormen en nette kleding. Ze kijken ook graag naar hun partner. De beste plek om seks te hebben? Ergens voor een spiegel, zodat ze goed naar zichzelf én naar hun partner kunnen kijken.

Bronnen | bustle.com, libelle.nl
Foto | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant