Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Deze sterrenbeelden kunnen een extra speciale Valentijnsdag verwachten

sterrenbeelden-met-een-speciale-valentijnsdag.jpg

Valentijnsdag staat weer bijna voor de deur, en hoewel we dit jaar misschien iets minder kunnen uitpakken dan normaal, wordt het voor deze vier sterrenbeelden toch een extra speciale dag. Dit kun je verwachten. 

Van romantiek tot betere communicatie: dit staat er in de sterren. 

Sterrenbeelden met een speciale Valentijnsdag 

Natuurlijk is Valentijnsdag geen wedstrijdje wie het grootst uit kan pakken, en sommigen vinden het vooral commerciële onzin, toch blijft het leuk om even stil te staan bij de liefde. En als we de astrologie moeten geloven wordt dat voor vier sterrenbeelden deze Valentijnsdag extra speciaal. Dat komt omdat de liefdesplaneet Venus in Waterman staat. Dit zorgt ervoor dat je dichter naar je partner toe kunt groeien door middel van gedeelde ideeën en goede gesprekken. En ook voor singles wordt 14 februari hierdoor een goede dag. Let wel op: Mercurius staat nog steeds in retrograde, en dat betekent dat ondanks al die liefde miscommunicatie nog steeds een valkuil kan zijn. 

Waterman

Van de vier sterrenbeelden die een speciale Valentijnsdag op de planning hebben staan, staat Waterman bovenaan. Jouw sterrenbeeld staat namelijk in het teken van Venus. Dat betekent dat jij je op 14 februari waarschijnlijk extra sexy zult voelen. Dat is perfect om eens iets nieuws met je partner uit te proberen, maar die energie geeft je als single ook net dat duwtje om (coronaproof) een nieuw iemand te ontmoeten. 

Lees ook: Dit wordt jouw geluksdag in 2021 volgens je sterrenbeeld

Weegschaal 

Ook voor het sterrenbeeld Weegschaal wordt Valentijnsdag bijzonder. Die dag staat namelijk niet alleen in het teken van romantiek, maar ook je creativiteit en zelfexpressie krijgen een oppepper door de stand van de sterren. Heb je een date night gepland? Dan zal deze waarschijnlijk nog beter uit gaan pakken dan je had gehoopt. En om er ondanks corona toch een onvergetelijke Valentijnsdag van te maken hebben we alvast vijf ideeën op een rijtje gezet.

Leeuw 

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan pik je ook een graantje mee van de stand van Venus. Voor dit sterrenbeeld draait Valentijnsdag aan je binden in een relatie. Dat zal zich in een vaste relatie uiten in een manier waarop je je band nog sterker maakt. Bijvoorbeeld door de volgende stap binnen je relatie te zetten of je geloften te hernieuwen. Ben je aan het daten? Dan zou het goed kunnen dat dat eindelijk overslaat van een scharrel naar een relatie. 

Schorpioen

Het sterrenbeeld Schorpioen heeft niet alleen te maken met Venus die in Waterman staat, maar ook Mercurius in retrograde werpt voor jou juist zijn vruchten af. Dat betekent dat Valentijnsdag het perfecte moment is om een ander eens te vertellen wat je al die tijd voor je hebt gehouden. Je partner zal openstaan voor wat je wil vertellen. En bonus: die goede communicatie deze Valentijnsdag brengt ook een hoop intimiteit met zich mee. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | Viva, Bustle
Beeld | Getty Images

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant