Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Cupido’s opgelet: mensen met déze vier sterrenbeelden zijn het meest romantisch

sterrenbeelden-meest-romantisch.jpg

Ben jij dol op liefde, kan het je niet mierzoet genoeg en mag het van jou elke dag wel Valentijnsdag zijn? Dat zou wel eens aan je sterrenbeeld kunnen liggen. Er zijn namelijk vier sterrenbeelden die het meest romantisch zijn van allemaal. 

Blijkbaar staat het in de sterren geschreven dat jij een eeuwige romanticus bent of juist allergisch wordt van alles wat met liefde te maken heeft. 

Déze vier sterrenbeelden zijn het meest romantisch

Als we de astrologie moeten geloven dan kun jij er niks aan doen dat je onwijs snel verliefd wordt, een ander graag verrast met de meest romantische dates en dat je al het hele jaar uitkijkt naar de All You Need Is Love kerstspecial. De onderstaande vier sterrenbeelden zijn namelijk het meest romantisch. 

1. Steenbok

Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Dan ben je energiek, impulsief en zit je vol passie. Die combinatie maakt jou een van de meest romantische sterrenbeelden. Of je nou aan het daten bent of al jarenlang in een relatie zit: je bent dol op liefde én avontuur. Met jou is het nooit saai en je weet de ander altijd te verrassen met waanzinnige dates. 

2. Vissen 

Vissen staan bekend als hele gevoelige en emotionele personen. En dat uit zich ook op romantisch vlak. Is dit jouw sterrenbeeld? Dan weet je precies hoe je de ander al je aandacht moet geven en zoek je naar veel diepgang in je relatie. En dat maakt jouw relaties ontzettend bijzonder. Je bent daarnaast dol op romantische verrassingen en weet als geen ander hoe je dit moet aanpakken.  

Lees ook: Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven (en dít is je beste match in bed)

3. Weegschaal

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan ben je ontzettend creatief. Dat zorgt ervoor dat je graag uitpakt voor degene van wie je houdt, niks je te gek is en dat geen één date hetzelfde zal zijn. Ook niet als je al jaren in een relatie zit. Omdat je zo warm, liefdevol en makkelijk in de omgang bent, is het heel makkelijk om verliefd op jou te worden. 

4. Stier 

Je verwacht het misschien niet direct, maar ook een Stier is dol op romantiek. Is dit jouw sterrenbeeld? Dan kan je in eerste instantie gesloten overkomen op anderen. Maar als iemand daar doorheen weet te prikken dan durf je al je emoties te laten zien en zit je vol liefde en passie. Een ander moet dus wel wat doorzettingsvermogen hebben, maar je krijgt er bij jou een hele hoop romantiek voor terug. 

Bron | Beautify
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant