Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Dit staat jouw sterrenbeeld deze winter te wachten op liefdesgebied

sterrenbeeld-liefde.jpg

De wintermaanden staan ook wel bekend als ‘cuffing season’: een periode waarin mensen zich willen binden en sneller relaties aangaan. Maar wat zegt jouw sterrenbeeld over je vooruitzichten in de liefde deze winter?

Je leest het hieronder.

Jouw sterrenbeeld en de liefde deze winter

Deze periode duurt van oktober tot maart en staat voor een tijd waarin veel relaties ontstaan. Veel mensen zoeken in de koude wintermaanden een maatje om lekker mee op de bank te kruipen en films te kijken, kerstkoekjes te bakken en kerst te vieren. Logisch, want deze donkere dagen breng je liever niet in je eentje door. Benieuwd hoe jouw sterrenbeeld ervoor staat met de liefde deze winter?

Ram

Jij krijgt dit seizoen vooral moeite om de balans te houden tussen je relaties: je geliefde, je vrienden, en je familie. Misschien breng je nét iets teveel tijd met je liefje door, en nemen anderen jou dat niet in dank af. De winter is immers ook een tijd om juist veel met familie en vrienden te zijn. Misschien is dubbeldaten (op anderhalve meter afstand) iets voor jou?

Stier

Jij bent nog in de beginfase van een relatie, maar bent er druk mee bezig om dit uit te laten groeien tussen een sterke, warme band. Jullie groeien steeds meer naar elkaar toe en dat voelt eigenlijk heel fijn. Laat die koude dagen maar komen.

Tweelingen

Kan het zijn dat je een oogje hebt op de partner van iemand anders? Hij of zij is in ieder opzicht perfect, maar je wilt natuurlijk niet tussen twee geliefdes in komen. Tijd om op zoek te gaan naar iemand die óók goed bij je past en wel beschikbaar is. Toch maar die dating app proberen?

Kreeft

Jouw partner of love interest vindt het lastig om over zijn of haar gevoelens te praten. Een dingetje voor jou, want jij bent juist enorm gevoelig en voelt het meteen aan wanneer er iets niet lekker zit. Gelukkig kun je deze kant gebruiken om jouw partner iets meer uit zijn of haar schulp te laten komen. Doe dit wel op een speelse manier, en niet te serieus, want dat schrikt misschien af.

Leeuw

Leeuw, jouw probleem is dat je snel verliefd bent, en ook heel snel weer twijfelt aan je relatie. Zit je in een relatie? Kap deze dan niet meteen af, maar neem de tijd en probeer te ontdekken hoe je je écht voelt. Waar komt die twijfel vandaan? En ben je vrijgezel? Spring dan niet meteen in de eerste de beste relatie, en onderneem een keer leuke dingen met jezelf. Die perfecte partner komt dan vanzelf wel.

Lees ook: Mensen met dít sterrenbeeld kunnen het beste koken

Maagd

Op liefdesgebied ben je best tevreden, maar op seksueel gebied kan er nog wel het een en ander verbeterd worden. Durf daar eerlijk over te zijn naar je partner toe, en vertel hem of haar wat je graag anders zou willen. Hoe meer jullie samen elkaars lichaam ontdekken, hoe fijner jullie relatie wordt.

Weegschaal

Jij hebt eigenlijk geen behoefte aan romantiek. En dat is vreemd, want jij bent hét sterrenbeeld van de liefde en relaties. Maar deze winter heb jij veel te veel andere dingen aan je hoofd. Corona, klimaatverandering, politiek… Maar ook dit kan je relatie, als je die hebt, een boost geven. Goede gesprekken zijn immers de basis voor een emotionele band, en niets is fijner dan onder het genot van een wijntje samen discussiëren.

Schorpioen

Jij sluit jezelf het liefst de hele winter op met je partner. Je hebt zin in knuffelen, films kijken en andere winterse activiteiten. Jij hoeft écht de deur niet uit om quality time met je liefje te hebben. En dat is helemaal prima, vooral in deze tijd.

Boogschutter

Jij vindt het leukste aan daten het spel dat erbij komt kijken. De spanning, het uitdagen: maar jouw partners vinden dit soms lastig. De kans is groot dat je deze winter iemand gaat tegenkomen die wél een waardige match is en het spel graag met je meespeelt. Hierdoor blijft het lang leuk en spannend samen.

Steenbok

Liefde is passie, en passie komt soms met een heftige botsing hier en daar. Maar Steenbok, jij kunt er af en toe een beetje in doorslaan en ruziën om onnodige dingen. Bedenk wat je belangrijker vindt: een fijne tijd met je partner, of altijd het laatste woord hebben? Van af en toe ‘sorry’ zeggen, ga je echt niet dood.

Waterman

Jij bent er na een onstuimig datejaar he-le-maal- klaar voor om je te verbinden. Maar zorg er wel voor dat jij en je liefje elkaar goed genoeg kennen voordat jullie die stap zetten. Het is niet zomaar iets, zo’n serieuze relatie, en jullie moeten beiden bereid zijn om dingen op te geven voor de ander.

Vissen

Jij gaat een heerlijk knusse winter tegemoet met je partner. Maar soms vergeet je ervan te genieten, omdat je hoofd steeds afdwaalt naar andere dingen. Maar die to do-lijst wacht echt wel, en je partner niet. Probeer meer in het hier en nu te leven, en dat drukke hoofd even los te laten. Door samen actieve dingen te ondernemen (in bed of daarbuiten), gaat dat wel lukken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | Cosmopolitan
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant