Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Déze seksstandjes zijn het fijnst tijdens een hittegolf

deze-seksstandjes-tijdens-een-hittegolf-zijn-het-fijnste.jpg

Tijd om die hete nachten nog een stukje heter te maken, maar breekt het zweet je al uit bij het idee? Deze seksstandjes zijn het fijnst tijdens de aankomende hittegolf. 

Zo hoef je je libido tijdens de tropische temperaturen niet in de ijskast te bewaren. 

Seksstandjes tijdens een hittegolf: de pretzel 

Je kunt je bed tijdens een hittegolf natuurlijk ook verruilen voor de douche of de ijsblokjes tijdens het voorspel in de strijd gooien, maar wil je er helemaal voor gaan zonder dat het een grote zweetpartij wordt? Probeer dan eens de pretzel. Dit is een van de fijnste seksstandjes tijdens een hittegolf, omdat je minder huid-op-huidcontact hebt. Hierbij lig jij op je rug en kantel je je heupen opzij. Je partner gaat op zijn knieën zitten. Haak vervolgens je bovenste been rond zijn middel voor extra grip.

De schelp of oester

Voor dit seksstandje ga je op je rug liggen, terwijl je je benen helemaal omhoog houdt. Je enkels komen hierbij langs je hoofd. Je partner neemt vervolgens de missionarishouding aan. Je moet er misschien een tikkeltje flexibel voor zijn, maar laten we het erop houden dat de warmte ook je spieren een stukje warmer maakt. 

Lees ook: Dít is de invloed van een hittegolf op ons libido

Doggystyle 

Ook doggystyle is ideaal bij een hittegolf omdat bij dit seksstandje weinig lichamelijk contact nodig is. Hiervoor ga je op je handen en knieën zitten, terwijl hij achter je plaats neemt. Overigens blijkt uit onderzoek dat mannen op deze manier het snelst tot een orgasme komen, dus als je door de hitte geen behoefte hebt aan een uren durende, stomende vrijpartij is dit de beste optie. 

De kruiwagen 

Wil je toch een beetje bedgymnastiek uitoefenen? Kies dan voor de seated wheelbarrow, ook wel de kruiwagen. Hierbij gaat je partner op de rand van het bed of een stoel zitten, terwijl jij met je handen op de grond voorover zit. Een soort kruiwagenhouding dus. Je kunt je benen ter versteviging om je partners middel klemmen, al levert dat juist weer plakgevaar.  

Het hobbelpaard

Een laatste seksstandje dat fijn is tijdens een hete nacht is het hobbelpaard. Hiervoor ligt je partner op zijn rug met zijn knieën gevouwen. Ga vervolgens met je rug naar hem toe op hem zitten en bepaal zelf het ritme, zodat je niet te oververhit raakt.  

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | ELLE, Women’s Health
Beeld | iStock

Margriet 34 ligt in de winkel! Dit nummer staat vol inspiratie voor zomerse grote maten mode, een interview met Oek de Jong, de eerste keer samen op vakantie zonder kinderen, en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant