Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Dit is de reden waarom je het uitmaakt met iemand volgens je sterrenbeeld

dit-is-de-reden-waarom-je-het-uitmaakt-met-iemand-volgens-je-sterrenbeeld.jpg

Of je er nou heilig in gelooft of niet, stiekem lezen wat er voor jou in de sterren staat blijft best interessant. Zeker als het aankomt op liefdesgebied. Knapte jij nou op je ex af toen hij alsmaar vaag bleef doen of miste je de waardering in je relatie? Volgens je sterrenbeeld is dít de reden waarom je het uitmaakt met je partner. 

Mocht je nog smoorverliefd zijn maar je lief hier toch in herkennen, neem het dan vooral met een korreltje zout. Elke relatie is natuurlijk anders. 

Ram 

Is je sterrenbeeld Ram? Dan is de kans groot dat de reden dat jij het uitmaakt is omdat je snel uitgekeken bent. Je houdt van actie en daarom kan je snel verveelt raken. Je wil dat verliefde gevoel met kriebels in je buik blijven houden. Je bent niet bang om te flirten en als het kaarsje is uitgedoofd is het bij jou dan ook vaak direct tijd voor een nieuwe vurige verliefdheid.  

Stier

Als een Stier een relatie aangaat, dan is dat voor het leven. Of nou ja, dat is de bedoeling. Vertrouwen tussen jou en je partner is daarom het belangrijkste voor jou. Je doet er alles aan om te vechten voor een relatie, maar wordt dit vertrouwen geschaad? Dan is dat de reden waarom dit sterrenbeeld haar partner dumpt. 

Tweelingen

Voor een Tweeling is vooral de diepgang in een relatie heel belangrijk. Je wordt graag door je partner uitgedaagd om te denken en te praten over allerlei onderwerpen. Voor dit sterrenbeeld is het dan ook gauw klaar als een partner oppervlakkig is. 

Kreeft

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan heb je familie op nummer één. Ook je eigen normen en waarden staan hoog in het vaandel en laat je voor een partner niet zo snel varen. Wanneer dit sterrenbeeld merkt dat de ander toch andere principes heeft, is dit vaak de reden om een punt achter de relatie te zetten.

Leeuw 

Een Leeuw is niet vies van een beetje aandacht, en dit sterrenbeeld verwacht dan ook waardering van zijn of haar partner. Herkenbaar? Je bent dan ook bereid om veel te geven in een relatie en hebt veel passie op liefdesgebied. Maar ook hierbij verwacht je dat wel terug. Zo niet? Dan zit de kans er dik in dat je de relatie al snel beëindigen wil.

Maagd

Je bent gestructureerd, hebt graag een plan en houdt de touwtjes het liefst zelf in handen. Kleine kans dat een partner met een ander sterrenbeeld dezelfde insteek heeft. Nou hoeft het ook niet meteen het einde van de relatie te zijn als de ander niet net zo georganiseerd is als jij. Maar veel onduidelijkheid, of vage tot geen afspraken, kunnen toch worstelingen opleveren. Op den duur kan dat voor het sterrenbeeld Maagd zelfs de reden zijn om het uit te maken.

Lees ook: Dit is volgens experts de beste manier om een punt achter je relatie te zetten

Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal is dol op een druk sociaal leven. Je vindt het dan ook belangrijk om ook in een relatie genoeg tijd over te houden voor je vrienden. Wanneer je partner niet kan opschieten met jouw vrienden, dan is het voor jou een duidelijke reden om niet bij deze persoon te blijven.

Schorpioen 

Een Schorpioen kan in eerste instantie vrij terughoudend zijn. Pas als je iemand vertrouwt kun je je volledig geven en kan de relatie met een Schorpioen erg intens zijn. Kan je partner die intensiteit niet aan? Dan is dat voor dit sterrenbeeld vaak een reden om het uit te maken met zijn of haar partner. 

Boogschutter

Jij bent erg gesteld op je vrijheid. Je houdt van avontuur en als iemand je daar in je relatie in probeert tegen te houden of te temmen dan ben jij er snel klaar mee. Je zoekt een partner die jou vrij kan laten en je drang naar avontuur begrijpt. 

Steenbok 

Het sterrenbeeld Steenbok heeft graag een doel voor ogen. Je werkt graag hard om iets te bereiken en hier haal je dan ook veel voldoening uit. Heb je een relatie met iemand die maar een beetje flierefluit of wel ziet waar het schip strand? Dan kan een relatiebreuk weleens op de loer liggen. 

Waterman

Jij stelt je niet zo makkelijk open. Je hebt niemand anders nodig in je leven en redt het prima in je eentje. Het is dan ook niet zozeer een kwestie van dumpen voor een Waterman, maar eerder het verliefd worden wat lastig kan zijn. Een potentiële nieuwe liefde moet wel van hele goede huize komen om überhaupt een plekje in jouw leven te bemachtigen.  

Vissen 

Ben je Vissen? Dan ben je enorm creatief. Maar daarnaast ben je wel op zoek naar bevestiging en aanmoediging van je partner. Wanneer je merkt dat je partner niet volledig achter je staat of je geen steun voelt dan is het voor jou helaas gedaan met de relatie. Je hebt van nature een goede intuïtie, dus probeer hier ook bij twijfels op te vertrouwen. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Fem Fem
Beeld | iStock

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant