Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Wat je partner écht wil in een relatie? Check deze liefdeshoroscoop!

liefdeshoroscoop-relatie.jpg

Je sterrenbeeld zegt veel over je persoonlijkheid en waar je behoefte aan hebt. Ook in je relatie. Ken je het teken van je partner, dan kan dat je helpen in de liefde.

Heb je een relatie met een Schorpioen, Stier of Kreeft? Dan heb je geluk, zo vertellen Paula Pavlova en Katie Huan aan de Amerikaanse website Bustle. “Schorpioen, Kreeft en Stier zijn de meest hechte sterrenbeelden. Ze gaan voor een diepe relatie met zowel passie als loyaliteit,” leggen de astrologen en oprichters van het bedrijf Moonbox uit.

‘Schorpioenen hebben alles over voor de liefde’

“Schorpioenen hebben de neiging om heel ver te gaan. Zij hebben alles over voor de liefde. Stieren zijn de meest loyale, meest toegewijde sterrenbeelden. Zij investeren in mensen die belangrijk voor hen zijn. En zeker in hun partner. Kreeften hunkeren naar stabiliteit. Als zij eenmaal voor iemand vallen, blijven ze diegene in principe eeuwig trouw.” Volgens de astrologen zijn mensen met deze sterrenbeelden het meest liefdevol. Met een van hen als partner heb je het dus getroffen.

Het staat in de sterren

Benieuwd waar je partner – volgens de sterren – behoefte aan heeft in jullie relatie? Lees dan snel verder.

Ram (21 maart – 19 april)

Om de Ram op lange termijn geïnteresseerd te houden, is het zaak manieren te vinden om het fris en spannend te houden tussen jullie. Nieuwe impulsen zijn belangrijk in de relatie met dit sterrenbeeld. Rammen hebben spontaniteit en actie nodig om gelukkig te blijven. Vermijd daarom zelfgenoegzaamheid, is het advies van de astrologen. Als het blijft spetteren, heb je met een Ram iemand aan je zijde bij wie je je nooit verveelt.

Stier (20 april – 20 mei)

De gemiddelde Stier houdt niet van verandering. “Stieren houden van liefhebben en worden graag  liefgehad. Ze geven én vragen aandacht,” aldus Pavlova en Huang. Er is niet veel voor nodig om met hen verbonden te blijven. Wel waarderen zij een ‘wederzijdse stroom van toewijding en loyaliteit’. Ook is fysieke intimiteit belangrijk. “Een gepassioneerd seksleven is de sleutel tot het gelukkig houden van een Stier,” aldus de astrologen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen hebben wederzijdse mentale stimulatie nodig om geïnteresseerd te blijven. Volgens Pavlova en Huang genieten ze van een partner die hen kan laten groeien, die hen inspireert en aanmoedigt op hun reis naar zelfontdekking. “Omdat de kwaliteit van het element lucht hen sterk beïnvloedt, zijn ze spontaan en snel en weten ze je altijd weer liefdevol te verrassen,” zeggen de astrologen. “Variëteit is het middel om de interesse van een Tweeling vast te blijven houden.”

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je Kreeft voelt zich graag veilig en wil gezelligheid om zich heen. Als keukenprinses heb je al een streepje voor. “Kreeften hebben de neiging zich terug te trekken in hun gezellige huis als de buitenwereld te uitdagend wordt,” zeggen Huang en Pavlova. Van iemand die hen geruststelt en een gevoel van vrijheid geeft, bloeien mensen in dit teken op. In ruil daarvoor zijn ze aanhankelijke, liefdevolle partners voor het leven.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw kan ervan genieten in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dus hoe meer aandacht, hoe beter. Leeuwen hebben volgens de astrologen bevestiging en aanhankelijkheid nodig om zich gewenst, geliefd en veilig te voelen. Wanneer je ze dat geeft, zullen ze heel lang bij je blijven en als een Leeuw vechten voor je geluk.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd is waarschijnlijk de meest onbaatzuchtige van alle sterrenbeelden. Ze denken altijd eerst aan anderen en dan pas aan zichzelf, zeggen Pavlova en Huang. “Zorg ervoor dat Maagden in balans blijven en houd hun energielevel op peil terwijl ze voor iedereen zorgen,” adviseren de astrologen. “Daarvoor krijg je alle steun, liefde en aandacht van de wereld terug.”

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Bij Weegschalen draait het om evenwicht, rechtvaardigheid, schoonheid en harmonie. “Weegschalen zijn geweldige partners, omdat ze altijd proberen het ‘waarom’ te begrijpen en goed advies geven als hen dat wordt gevraagd,” leggen de astrologen uit. Maar geef ze wel de ruimte en tijd om hun bedachtzame mening te vormen. Dan worden ze vanzelf een steunpilaar die nooit te snel oordeelt en zich altijd in je weet te verplaatsen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

“Schorpioenen beschikken over onwrikbare loyaliteit en passie. Ze zijn gevoelig en geven zich totaal,” zeggen Huang en Pavlova. Ze kunnen enorm veel liefde geven en willen hun partner op fysiek en emotioneel niveau leren kennen. Maar af en toe zijn ze graag op zichzelf. “Zorg ervoor dat je een Schorpioen tijd geeft om volledig op te laden,” adviseren de astrologen. Daarna heeft hij weer alle tijd en aandacht voor jou.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als je een Boogschutter als partner hebt, moet je bereid zijn hem of haar vrij te laten. “Hoe meer je ze probeert vast te houden, hoe groter de kans dat ze weggaan,” stellen de astrologen. Laat je grote liefde zijn eigen ding doen en hij komt altijd weer bij je terug. Elke keer nog liefdevoller en enthousiaster. Nieuwe dingen leren is belangrijk. Fantastisch natuurlijk als jullie dat samen kunnen doen!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zijn gedreven en carrièregericht. “Ze kunnen meedogenloos zijn in het nastreven van hun doelen, dus het is absoluut noodzakelijk dat hun partner hun werk respecteert en hen daarin alle ruimte geeft,” zeggen Pavlova en Huang. Steenbokken zijn praktisch ingesteld, dus een dienst aanbieden kan hen echt helpen. Heb jij hulp nodig, dan staat de Steenbok ook voor je klaar. Jij vraagt, zij draaien.

Waterman (20 januari – 18 februari)

“Watermannen hebben zo veel talent voor toewijding dat liefhebben voor hen geen enkel probleem is. Wel kan het intimiderend zijn, omdat ze zo veel liefde geven aan iedereen,” leggen de astrologen uit. Het is belangrijk dat je als partner een rots bent. Een stabiele en evenwichtige kracht in hun leven, omdat ze de neiging hebben zich te laten meeslepen. Als dank zal de Waterman je overspoelen met liefde en je nooit alleen laten zwemmen als er problemen zijn.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen hunkeren naar ‘echte intimiteit’. “Als jij open bent, zul je ontdekken dat de Vissen tot de meest begripvolle en onbevooroordeelde sterrenbeelden behoren,” stellen de astrologen. “Laat ze binnen en zij zullen jou binnenlaten.” Om met elkaar verbonden te blijven, willen Vissen graag het gevoel hebben dat elk aspect van hen door hun partner wordt geaccepteerd. Van elkaar houden zoals je bent is hun levensmotto.

Bron | bustle.com
Foto | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant