Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Nooit te oud voor liefde: Noraly Beyer vertelt over haar relatie met Joost Prinsen

gala-premiere-van-joris-bijdendijk-palazzo.jpg

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Noraly Beyer en Joost Prinsen een relatie hebben, werden beiden overspoeld door lieve berichtjes. In een interview met de Volkskrant vertelt Noraly hoe blij iedereen voor hen was. “Ik denk omdat ze hoop kregen. Dat besef van: je bent nooit te oud, ook op je 75ste kan de liefde je nog treffen.”, aldus de oud-nieuwslezeres. 

Een verlegen schoolmeisje

Eerder vertelde Noraly Beyer al aan NPO Radio 1 dat zij zich een verlegen schoolmeisje voelt als mensen haar aanspreken op haar relatie met acteur Joost Prinsen. De 79-jarige Prinsen verloor begin 2020 zijn vrouw, na een huwelijk van bijna vijftig jaar. In zijn nieuwe boek Na Emma openbaarde hij zijn nieuwe relatie. Beyer bekende daar op de radio over dat het voor haar geheel en al nieuw is dat hij dat zo naar buiten bracht. Daar voegt ze aan toe dat Prinsen daarin erg open is, maar dat zij zelf niet zo open is. 

Toch waren de reacties op hun relatie heel positief. Aan de Volkskrant vertelt Beyer dat ze werkelijk overspoeld werden met lieve appjes en berichtjes en dat mensen heel blij voor hen waren. De oud-nieuwslezeres denkt dat dat komt omdat anderen er hoop door kregen en zich besefte je nooit te oud bent om de liefde nog te treffen.

Nieuwe dingen in jezelf ontdekken

Aan de Volkskrant legt Beyer uit dat ze het mooie van op leeftijd opnieuw verliefd worden vindt dat je nog steeds in staat blijkt te zijn om dingen in jezelf te ontdekken. Dat het smeulende vuur dat het leven kracht geeft en mooi maakt niet gedoofd is, maar weer kan oplaaien. Noraly legt uit dat die zin in het leven ook is wat haar en Joost verbindt. Ze kunnen zich blijven verwonderen en verbazen, en dat maakt het zo spannend. Volgens Noraly is dat misschien ook wel de troef van het ouder worden: dat ze kan verdwalen in herinneringen, maar ook kan genieten van de dag van vandaag en visioenen kan hebben over morgen.

Lees ook: Nieuwslezeres Noraly Beyer: ‘Ik ben altijd geduldig en optimistisch geweest’

Geen liefde op het eerste gezicht 

Noraly vertelt dat het geen liefde op het eerste gezicht was tussen de twee. Bij de première van De Afscheidsmonologen, een theaterstuk over de dood in 2009 was Joost Prinsen ook aanwezig. Aan de Volkskrant vertelt ze dat ze toen helemaal niks in Prinsen zag, maar dat ze achteraf begreep dat hij wel wat in haar zag. Echter was de acteur toen nog getrouwd, dus was er verder nergens sprake van. Na de dood van zijn vrouw nodigde Joost Noraly een keer uit voor een kop koffie en later een lunch. “Daar hebben we toen aan de keukentafel een beetje onhandig zitten zoenen als kinderen van 16 in een portiek”, aldus Prinsen in een eerder interview met de Volkskrant. Inmiddels hebben de twee een latrelatie.

Bron | de Volkskrant, AD
Beeld | Brunopress

Margriet 37 ligt nu in de winkel! Met in dit nummer onder andere: de tussengarderobe voor de nazomer, de favoriete guilty pleasures van lezeressen, de leukste adresjes in Lissabon, Judith (51) wordt langzaam blind en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant