Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Koppel trekt 60 jaar na bruiloft opnieuw trouwjurk en -pak aan voor bijzondere fotoshoot

koppel-vliegt-60-jaar-na-bruiloft-het-internet-over-met-deze-bijzondere-fotos.jpg

Je trouwjurk of -pak draag je als het goed is maar één keer: op je bruiloft. Maar niet als het aan Lucille (82) en Marvin (89) ligt.

Zestig jaar na hun grote dag, hulden de bruid en bruidegom zich weer in hun jurk en pak. Met een reeks prachtige foto’s als resultaat, die het internet over vliegen (zie onderaan dit artikel). Bijzonder detail: Lucille heeft haar jurk destijds zelf gemaakt.

Mooie bruiloft, maar geen perfect huwelijk

Samen oud worden is de droom van bijna ieder koppel. Ook die van de Amerikaanse Lucille en Marvin, toen ze in 1960 elkaar het jawoord gaven toen ze 22 en 29 jaar oud waren. Maar: “We hebben geen perfect huwelijk gehad”, vertelt Lucille. “We hebben meningsverschillen en ruzies gehad. Maar over de grote dingen zitten we redelijk op hetzelfde spoor.” Marvin vult aan: “We hebben dezelfde normen en waarden dus het werkte.”

Bekijk ook
Bruid vraagt haar gasten om óók in hun oude trouwjurk te komen

Geheim voor een lang en gelukkig huwelijk

Drie kinderen en zestig jaar later, weten Lucille en Marvin wat er nodig is voor een lang en gelukkig huwelijk. Naast goede communicatie en openminded zijn, zijn dít volgens hen de ingrediënten:

  1. Hard werken
  2. Lief zijn voor elkaar
  3. Nadenken voordat je iets zegt
  4. Op elkaars sterke punten leunen
  5. Hoop houden

Lees ook
Michelle Obama geeft liefdesadvies: ‘Geef niet op, zelfs niet als het jaren aansleept’

Ware liefde

Aan fotografe Katie Autrie was de eer om het koppel vast te leggen voor hun zestigste jubileum, een diamanten huwelijk. “Deze twee zijn een geweldig voorbeeld van ware liefde die de test van tijd overwint”, zegt ze. “Ik ben zo blij ze ontmoet te hebben en voelde me vereerd om deze herinnering voor hen vast te leggen.”

I had the pleasure of working with Marvin and Lucille to celebrate their 60th wedding anniversary . This may be one of…

Geplaatst door Katie Autry Photography op Donderdag 20 augustus 2020

Yeah, Margriet.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Bron | Facebook Katie Autry Photography, Fox News
Beeld | iStock

Margriet Extra Liefde & Relaties staat vol prachtige, ontroerende en herkenbare verhalen. Maar ook: tips voor betere seks (voor iedere leeftijd), een quiz om je liefdeskennis te testen én antwoord op de vraag: nieuwe vrienden maken, hoe doe je dat? Nu in de winkel of online te bestellen via deze link.

Ook interessant