Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Oppassen geblazen: dít is de gevaarlijkste kamer voor een vrijpartij

gevaarlijkste-kamer-seks.jpg

Een blessure oplopen tijdens een vrijpartij is wel het laatste wat je wilt, toch komt het vaker voor dan je denkt. Maar wat is nu de gevaarlijkste kamer om seks in te hebben? Een Britse organisatie deed er onderzoek naar en kwam tot een opvallende conclusie.

Er blijken namelijk aardig wat gevaren op de loer te liggen in huis.

Verwondingen door seks

Experts van de Britse organisatie ‘End of Tenancy Cleaning London’ vroegen 2.397 mensen naar ongelukjes tijdens een vrijpartij. En wat blijkt? Maar liefst 89 procent van de mannen en 49 procent van de vrouwen geeft toe dat ze zichzelf – of hun partner – weleens bezeerd hebben tijdens seks. Vooral het hoofd (72 procent), de benen (61 procent), de rug (58 procent), de heupen (49 procent) en de armen (38 procent) krijgen het nogal eens zwaar te verduren.

Gevaarlijkste kamer

Maar wat is de gevaarlijkste kamer in huis voor een vrijpartij? Maar liefst 91 procent is het erover eens dat de badkamer allesbehalve veilig is. Vooral een uitschuivertje onder de douche blijkt veel voor te komen. Dit weerhoudt mensen er echter niet van om alsnog de badkamer uit te kiezen: drie op de vier ondervraagden noemen de badkamer hun favoriete plek om te vrijen.

Lees ook
Dit (gedurfde) seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Ongelukje in de keuken

De badkamer blijkt echter niet de enige gevaarlijke plek in huis. Maar liefst 86 procent geeft aan dat de keuken op nummer twee staat als het gaat om de meest gevaarlijke kamer in huis. Met messen, borden en andere kookspullen zit een ongelukje in een klein hoekje. Toch vinden zeven op de tien mensen het alsnog de spannendste plek in huis om te vrijen.

Favoriete plek voor seks

Ook de bank blijkt een geliefde plek te zijn om te vrijen: 83 procent van de ondervraagden heeft weleens seks gehad op de bank. Drie op de vier deden hier een keer een blessure op. De meest geliefde plek om te vrijen blijkt toch gewoon de slaapkamer te zijn. Maar liefst 96 procent heeft het liefst seks in bed.

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Bron | Kbb Review
Beeld | iStock

Ook interessant