Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

Je partner de liefde verklaren én bekritiseren? Deze valentijnskaarten doen ’t voor je

valentijnskaarten.jpg

Zoetsappige kaartjes en romantische cadeautjes liggen er genoeg in de winkels. Wil jij Valentijnsdag wat minder serieus aanpakken?

Dan heeft de Amsterdamse site Monsley.com iets wel héél leuks bedacht. De site komt namelijk met gratis anti-Valentijnsdagkaarten met kleine en herkenbare ergernissen, in plaats van liefdevolle boodschappen.

Lekker ergeren aan elkaar

Want als we Monsley-relatietherapeut en psycholoog Anoek Gerlings moeten geloven, is humor dé manier om elkaars eigenaardigheden te relativeren: “Koppels in een gezonde relatie zie je vaker kleine momenten aangrijpen die leiden tot positieve interactie. Blijf daarom om elkaars grapjes lachen, bevestig elkaar en reageer positief op de ander. Het is een kunst om je niet te veel te ergeren aan elkaars negatieve eigenschappen, zeker als je al langer samen bent.” Daarom staat er onder elke ergernis toch ook het zinnetje: ‘En toch hou ik van je’.

Gratis sturen

De anti-Valentijnsdagkaarten kun je vanaf hier gratis versturen en zijn daarnaast ook te vinden in de Boomerang-kaartenrekken in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Monsley.com
Beeld | iStock

Ook interessant