Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Relaties

5x gezellige uitjes voor Valentijn én daarna

ontwerp-zonder-titel.jpg

Valentijnsdag is de dag om iets extra leuks te plannen. Met je geliefde, maar natuurlijk ook met je moeder, buurvrouw of gezellig met vriendinnen. Deze uitjes zijn leuk voor Valentijn én daarna!

De uitjes zijn verzameld door reisvergelijker Skyscanner. 

1. Ontdek de Flirt(food)hallen in Amsterdam

Altijd leuk, eten bij de Amsterdamse Foodhallen. Op Valentijnsdag worden de hallen omgetoverd tot de Flirthallen. Een flirtavond voor stellen, maar ook een gezellig avondje uit met vriendinnen. Terwijl je samen geniet van het heerlijke eten hoor je op de achtergrond livemuziek.
dehallen-amsterdam.nl

2. Verras jezelf (en je lief) met een Sprsme Roadtrip

Heb je zin in een tripje en houd je van verrassingen? Met een Sprsme roadtrip door Nederland of België kom je op de meest bijzondere plekken. Vlak voor vertrek bekijk je de code op de srprs.kraskaart. Daarmee ontdek je de rijrichting, de route bepaal je zelf. Het is altijd minimaal 2 uur en maximaal 4 uur rijden naar je bestemming.

3. Ga koffieleuten in een kattencafé

Ben je een echte kattenfan? Dan kun je je hart ophalen bij één van de vele kattencafés in Nederland. Er zijn er inmiddels meer dan tien. Zoals Kattencafé Kopjes in Amsterdam waar acht katten langs je benen strijken. In Groningen staat Kattencafé Op z’n kop, een gezellig huiskamercafé met tien asielkatten en koffie, taart en broodjes op het menu.

4. Neem een Woolness wolbad op Texel

Zin in een relax-dagje? Maak dan een wollig uitje naar Waddeneiland Texel en boek een Woolness wolbad. Daarbij ga je een half uur lang compleet onder de Texelse schapenwol en kom je als herboren naar buiten. Om daarna ontspannen te gaan struinen met een boswachter van Staatsbosbeheer door de natuur van Texel langs Mokbaai en de Geul. Een dagje Texel sluit je heerlijk af met een goede Texelse Skuumkoppe, het lokaal gebrouwen speciaalbier.

5. Voor de avontuurlijke vriendinnen

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor met vriendinnen of heb je zin om iets alleen te ondernemen? Je kunt speciaal op Valentijnsdag jezelf laten opsluiten in een escape room met andere singles voor een blind date. Dit kan bijvoorbeeld in Zwolle bij The Great Escape. Geen fan van Valentijn? Je kunt voor een avontuurlijk uitje ook iedere andere dag terecht bij de vele escape rooms verspreidt door Nederland.

Bron | Skyscanner
Beeld | iStock

Lees ook

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant