Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Zon, zee, Zanzibar: 9 dagen vanaf €999 p.p.

ggtrmrm6ysf4_selected_wide_1200.jpg

Margriet-lezersaanbieding

Retourvlucht Amsterdam-Zanzibar;
Luchthavenbelasting/brandstofheffing;
Retourtransfer luchthaven-hotel;
Nederlandssprekende reisleiding;
7x overnachting o.b.v. all inclusive.

In de Indische Oceaan ligt een tropische verrassing: Zanzibar. Met koraalriffen, palmbomen, geurige specerijen en intens witte stranden is het eiland een waar paradijs. Hakuna Matata!

zanzibar-strand-huisje-afrikaBlueBay Beach Resort & Spa****

In het luxe BlueBay Beach Resort waan je je in een vrolijk Moors sprookje. Je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten van BlueBay én
het zusterhotel dat ernaast ligt. ’s Ochtends begin je met de lekkerste koffie uit de koffiebar en voor een drankje ga je naar de gezellige bar
met fijne relaxstoelen. Verken het prachtige eiland en ontdek de meest mooie plekken. Zanzibar wordt ook wel het specerijeneiland genoemd. En terecht; de smaakmakers zijn sinds de koloniale tijd de belangrijkste inkomstenbron voor de eilandbewoners. ‘S avonds, voordat je je terugtrekt in je kamer met mooie handgemaakte meubels, maak je nog even wandeling in de prachtige tuin.

Prijs en periode

Wat is de prijs? Deze is vanaf € 999,- p.p. De reisperiode loopt van 2 januari t/m 31 oktober 2020. De aankomstdag is donderdag. Daarnaast loopt de boekingsperiode t/m 31 maart 2020.

Informatie en reserveringen

Ga voor meer informatie en boekingen naar margriet.nl/zanzibar, bel TUI op 088 – 088 58 85 (lokaal tarief) of ga langs bij een TUI-winkel in de buurt. Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing.

In samenwerking met:

Exclusief

  • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking;
  • Boekingskosten € 25 per boeking.

Ook interessant