Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Zet jouw held in het zonnetje!

kralen-margriet.gif

Heb jij ook iemand in je omgeving die altijd meer geeft dan neemt? Iemand die zich inzet voor de gemeenschap en voor iedereen klaar staat? Dan verdient die persoon het om eens goed in het zonnetje gezet te worden!

Om deze reden is 5 februari 2013 de heldenactie gestart. Doe snel mee en nomineer jouw uitblinker op www.jouwheld.nl. De meest bijzondere helden maken kans op één van de twee geheel verzorgde reizen voor twee personen naar Zuid-Afrika. Zo wordt jouw favoriete persoon letterlijk in het zonnetje gezet. Wat dacht je van een safari door het zonnige Krugerpark of genieten van een wijnproeverij met picknicklunch in de Kaap?

Bovendien verras je jouw held met een persoonlijk bericht en een zelfgemaakte of geselecteerde Zulu Letter; een traditionele Zuid-Afrikaanse boodschap gemaakt van gekleurde kralen.

Inmiddels zijn er ook al een aantal Zuid-Afrikaanse helden genomineerd. Zie hier het verhaal van Catherine Mary Finnis, uit Kirkwood, Oostkaap. Catherine is genomineerd omdat zij een grote bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van Kirkwood. Ze wordt niet voor niets de ‘moeder Theresa’ van deze Zuid-Afrikaanse gemeenschap genoemd!

Catherine zet zich in voor kinderen uit de buurt, zodat ook zij gebruik kunnen maken van lesmateriaal en uniformen: “Ik zeg altijd tegen de kinderen dat ze naar school moeten. Wat je daar leert, pakt namelijk niemand je meer af.”

Nomineer jouw held nu op www.jouwheld.nl!

Ook interessant