Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Winters genieten in en rondom Soest

toerisme.png


– In samenwerking met Uitinsoest.nl –

Ook in de winter ligt Nederland er sprookjesachtig bij. Een mooie periode om eropuit te trekken en te genieten van de prachtige plaatjes die de natuur ons biedt. Een tip om te bezoeken zijn Soest en Soesterberg. Hier vind je een oase van rust, net buiten de Randstad.

Deze lommerrijke regio tussen Utrecht en Amersfoort bruist van activiteiten deze winter. Ontdek deze kerstvakantie samen met je (klein)kinderen het Nationaal Militair Museum en beleef het verhalenfestival in Paleis Soestdijk. Of breng een bezoek aan één van de grootste kerstmarkten van Nederland: ’t Vaarder Hoogt.

Wandelen en fietsen

Je vindt in Soest en Soesterberg een enorme natuurlijke diversiteit. Van bos en heide, tot duinen, rivieroevers en grasland waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Er zijn speciale winterse wandel- en fietstochten voor je samengesteld. Warm na zo’n fijne tocht in de buitenlucht lekker op onder het genot van warme chocomelk met appeltaart.

Ontspannen in de sauna

Heb je behoefte om even volledig tot jezelf komen? Ga dan heerlijk een dagje ontspannen in de gloednieuwe Omega Spa & Wellness. Dit is de perfecte plek voor een warme en relaxte kerst en om even te bezinnen op het afgelopen jaar en nieuwe energie op te doen voor 2016.

Te veel voor één dag? Blijf dan slapen en kom lekker eten bij één van de leuke restaurants in Soest en Soesterberg. Morgen is er nog veel meer te beleven! Meer informatie? www.uitinsoest.nl

Welkom in Soest & Soesterberg!

Foto: Stayokay Soest

Ook interessant