Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Wellness aanbieding: Thermen Bussloo in Voorst

8-bussloo-zoutwaterbadbanner.jpg

*Aanbieding is verlopen*

“In de prachtige, ronde grot lijkt het te regenen; ik waan me in een tropisch regenwoud”, vertelt onze marketingmanager Marjo Wolters over haar wellnessdag bij Thermen Bussloo. 

Margriet-lezersaanbieding

✓  Zie jij jezelf al drijven in het Zoutwaterbad? Margrietlezeressen kunnen nu voor minder dan de helft van de prijs genieten van alles wat Thermen Bussloo te bieden heeft. In plaats van € 36,50 betaal je nu € 15,95.

 

 

 

Marjo: “Er is ontzettend veel keuze: binnen- en buitensauna’s, bubbelbaden, zwembaden en de hele dag zijn er verschillende opgietingen. Er zijn diverse mogelijkheden om na een rondje sauna af te koelen, zoals onder de koude douches en in de dompelbaden. Ik heb het geluk dat het een prachtige koude dag is met een strakblauwe lucht, waardoor het heerlijk is om buiten af te koelen.

Nieuw bij Thermen Bussloo is het Zoutwaterbad, dat is geïnspireerd op de cenotes in Mexico, een grot of poel met helder water. Dat moet ik zeker uitproberen. In de prachtige, ronde grot lijkt het te regenen en als ik van de trappen af het water in loop, waan ik me in een tropisch regenwoud. Overal zijn planten, het water is heerlijk zacht en warm en er klinkt rustgevende muziek. Ik laat me zakken in het zoute water, drijf en dobber wat rond en kijk naar boven waar ik door het gedeeltelijk open dak een prachtig uitzicht heb. Het is zalig om zo te drijven, ik word er helemaal ontspannen van. Alsof ik even helemaal weg ben van alles. En zelfs onder water klinkt muziek. Het Zoutwaterbad is een bijzondere, heerlijke toevoeging aan een saunadag.

Hier kom je helemaal tot rust! Het resort is groot, daar moet je van houden, maar het is mooi en heeft ontzettend veel verschillende mogelijkheden.”

Informatie en reserveren

• Dit arrangement is te boeken voor een aankomst t/m 31 augustus 2019.
• Reserveren kan door op de knop ‘prijzen & boeken’ te klikken.

In samenwerking met:

Thermen Bussloo

Ook interessant