Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Wellness aan de Waal vanaf €74 p.p.

wellness-kop3.jpg

Margriet-lezersaanbieding

1x overnachting inclusief vers en biologisch ontbijtbuffet;
Gratis toegang tot de thermale baden en andere wellnessfaciliteiten;
Gratis behandeling van 20 minuten in de Kraxenofen;
Gratis gebruik van Sanasport Health Club-faciliteiten.

 

 

 

Kuren bij de buren? Niet nodig; ook het kuuroord van Nijmegen tapt uit eigen thermale bron. Goed excuus om het relaxen in de wellness te combineren met een winkelrondje, etentje en wat cultuur in de uitnodigende Waalstad.

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

In het groen van het wijkje Goffert ligt Sanadome, een hagelwit kuuroord dat wel iets wegheeft van een cruiseschip. Eenmaal binnen, hoef je nergens meer naartoe. Badderen en baden wissel je af met een bezoek aan het biologische ontbijtbuffet en voor de andere eetmomenten is er keuze uit vier restaurants. Dan is er nog de overdaad aan spa- en wellnessbehandelingen. De meeste kamers hebben een balkon met uitzicht over de groene parktuin van het hotel. Ook heerlijk: de hotellift die rechtstreeks naar de wellness zoeft. Neem ook je sportspullen mee, want het hotel heeft zijn eigen Sanasport Health Club.

Prijs en periode

De prijzen zijn vanaf € 74 p.p en de reisperiode is 15 september 2019 t/m 31 maart 2020 en de boekingsperiode is t/m 30 november 2019.

Informatie en reserveringen

Ga voor meer informatie en boekingen naar margriet.nl/wellnessweekend of bel met Kras op 088 – 088 58 86 (lokaal tarief). Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing.

In samenwerking met:

 

 

 

 

Exclusief

  • Reserveringskosten € 19,50 per boeking;
  • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

 

 

 

Ook interessant