Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Weekendje Amsterdam? Dan wil je in dít nieuwe hotel overnachten (én eten!)

weekendje-amsterdam-dan-wil-je-in-dit-nieuwe-hotel-overnachten-en-eten.jpg

Nu veel mensen van hun zomervakantie aan het genieten zijn maar er nog veel onzekerheid heerst over het coronavirus, kiezen we ook dit jaar massaal voor een vakantie in eigen land. Groot gelijk: Nederland heeft eindeloos veel mooie plekken voor een topvakantie. Zo ook onze hoofdstad. Als je dacht alles in Amsterdam gezien te hebben, lees dan even verder…

We hebben in ieder geval een fantastisch nieuw hotel gevonden waar je na het lezen van dit artikel zéker een nachtje (of twee) wilt slapen.

Skybar met uitzicht

Ben je op zoek naar een hotel in Amsterdam? Dan hebben wij een goede tip voor je: het Innside by Mélia hotel. Vanuit dit nieuwe hotel op de Zuidas sta je binnen no-time in hartje centrum. Heb je zin om even uit te rusten? Neem dan plaats in de skybar en geniet vanaf de 19de (!) verdieping van een geweldig uitzicht over de stad, met natuurlijk een hapje en een drankje erbij.

Vanuit het Innside by Mélia hotel ben je snel in het bekende Vondelpark en zijn musea als het Rijks- en Stedelijk Museum lopend te bereiken. Ben je van plan er met de trein op uit te gaan? Dan hebben we nog een grote plus: station Amsterdam Zuid is namelijk óók op steenworp afstand te vinden.

Amsterdam ontdekken

Denk je alles al gezien te hebben in onze hoofdstad? Dan heb je het vast mis. Er zijn tal van leuke wijken en plekken waar je minder snel komt als toerist zijnde. Eentje daarvan is het stadsdeel Amsterdam-Noord. Dit stadsdeel – dat groeit als kool – is tegenwoordig helemaal hip, en dat heeft een reden. Langs de oevers van ’t IJ vind je namelijk tal van leuke barretjes, restaurants en plekken om te genieten van de zon. Verder is een bezoek aan De Pijp én de Oosterparkbuurt ook zeker de moeite waard. Met genoeg keuze aan restaurants en de leukste boetiekjes om te shoppen tot je erbij neervalt.

Lees ook:
Slapen in… een hijskraan mét jacuzzi in Amsterdam-Noord

Beeld | Innside by Mélia hotel

Ook interessant