Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Wellness aanbieding: Veluwse Bron in Emst

iwr-veluwsebron-emst.jpg

“Door de muziek, de aankleding en het gedempte licht waan ik me in oosterse sferen”, vertelt onze mode, beauty & lifestyle manager Inge Truijens, na een dagje relaxen bij de Veluwse Bron in Emst.

Margriet-lezersaanbieding

✓ Speciaal voor lezeressen van Margriet kost een dagentree Veluwse Bron met Ceylon Beleving én koffie of thee met een lekkernij van € 51,10 nu slechts € 29,95*.
* Op vr, za, zo én badkledingdag geldt een toeslag van € 5,25 p.p.

 

 

Inge: “Ik heb een paar vermoeiende weken achter de rug en heb me enorm verheugd op een heerlijk dagje niets doen. De ontspanning begint al bij aankomst: de Veluwse Bron is prachtig gelegen, midden in de natuur. Eenmaal binnen in het resort lijkt het wel alsof alles een tandje langzamer gaat. Iedereen loopt rustig en er klinkt rustige muziek. Ik kreeg bij aankomst  een plattegrond en dat is geen overbodige luxe als je, zoals ik, voor het eerst komt. Er zijn zóveel verschillende sauna’s. Maar ondanks dat het erg groot is, voelt het niet zo. Er hangt een heel fijne en relaxte sfeer.

Bij de Veluwse Bron kun je (tegen betaling) diverse wellnessrituelen beleven en ik mag de Ceylon Beleving ondergaan, die plaatsvindt in een boeddhistische grottempel. Ik ga zitten op een van de zitplaatsen onder een kleine douche in het plafond en onder een waterval van heerlijk ontspannend warm water maak ik mijn haar en lichaam nat.

Vervolgens worden mijn rug en armen gescrubt door een wellness specialist en scrub ik zelf de rest van mijn lichaam. Na het afspoelen masseert de wellness specialist een haarmasker in mijn haar. Dankzij deze hoofdmassage ontspan ik nog meer. Nadat ik het masker heb uitgespoeld, verandert de ruimte in een warm stoombad. Met gesloten ogen geniet ik van de warmte, de klankschaalsessie en wierookgeuren. Na afloop krijg ik een verfrissende Ceylonspray opgespoten en staat er een lekker mangohapje klaar.

Dankzij de scrub, de massage, de muziek , het wierook en de hete stoom is dit echt een belevenis. Naast de Ceylon Beleving kun je bij de Veluwse Bron ook genieten van andere rituelen, behandelingen en natuurlijk diverse sauna’s. Echt een aanrader als je de drukte van alledag achter je wilt laten en heerlijk wilt ontspannen.”

Informatie en reserveren

• Dit arrangement is te boeken voor een aankomst t/m 30 juni 2019.
• Online reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid.
• Dit arrangement is te boeken via de knop ‘prijzen & boeken’.

 

In samenwerking met:

de Veluwse Bron

Ook interessant