Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Als je zó ver van tevoren boekt is je vakantie het goedkoopst

vakantie-goedkoopst.jpg

Wat is er nou heerlijker dan in de vroege voorjaarszon alvast te mijmeren over je volgende citytrip of lange vakantie? De voorpret kan tenslotte niet vroeg genoeg beginnen. En vroegboeken kan voordelig zijn. Maar hoe vroeg precies?

Startpagina.nl selecteerde de 6 populairste reisbestemmingen en zocht het exact voor je uit.

Praag

Praag wordt ook wel De Gouden Stad genoemd. De prachtige gotische Karelsbrug heeft een zeer prominente plaats in deze prachtige historische stad. Het historisch centrum van Praag staat sinds het jaar 1992 als geheel op de Unesco-werelderfgoedlijst. Tickets naar Praag boek je het voordeligst 23 weken van tevoren en dat scheelt je gemiddeld 22%.

Athene

Het oude Athene is de basis van de Westerse beschaving. Op de 156 meter hoge tafelberg Akropolis torent het statige Parthenon hoog boven de stad uit. Hier zijn ook de resten te vinden van de Tempel van Zeus, koning van de Olympische goden. Naar Athene vlieg je het voordeligst als je 19 weken van tevoren boekt, je bent dan bijna 10% goedkoper uit.

Barcelona

Onder Nederlanders veruit de populairste bestemming voor een citytrip. De Sagrada Familia, het strand van Barceloneta, van de Ramblas tot de haven; je raakt niet uitgekeken in deze schitterende stad. Gegarandeerd een prachtige vakantie dus. Maar wanneer kun je nou het beste tickets boeken? Nou, precies 21 weken voor vertrek ben je als snel 11% voordeliger uit! Via Startpagina.nl ontdek je meer fantastische bestemmingen voor jouw volgende citytrip.

New York

Een klein uitstapje over de grote plas. Want als er één reisbestemming op je bucketlist moet, dan is het toch wel New York, oftewel the Big Apple. De musicals op Broadway, Chinatown, Times Square, het Vrijheidsbeeld en Central Park: je kent het allemaal van naam. Maar pas in het echt is New York onvergetelijk. Je vliegt het goedkoopst als je 22 weken van tevoren boekt en dat scheelt je dan 12%. Best een lekker bedrag want New York is niet de goedkoopste bestemming!

Rome

Terug in Europa voor een culturele vakantie. In de bakermat van het huidige Europa zelfs. De Eeuwige Stad staat werkelijk bol van de bezienswaardigheden. De Trevifontein, het Pantheon en natuurlijk het machtige Colosseum, je komt zintuigen tekort. Wil je goedkope tickets naar Rome scoren, dan kun je het beste 24 weken van tevoren boeken, je bespaart dan 13% ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs.

Lissabon

De Parel van Portugal! Lissabon is gebouwd op heuvels waardoor de stad behoorlijke niveauverschillen kent. De wijk Baixa is het oude centrum aan de rivier de Taag. Veel belangrijke gebouwen staan in deze wijk. Bairro Alto is de wijk waar je moet zijn om gezellig uit te eten of te stappen. Let op want dit is een klapper: boek je 21 weken van tevoren, dan betaal je 22% minder dan gemiddeld voor je ticket!

Ook zin in vakantievoorpret? Bekijk de beste aanbiedingen naar de mooiste bestemmingen hier op Startpagina.

Ook interessant