Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Sprookjesachtig Marrakech: 4 dagen vanaf €479 p.p.

marrakech.jpg

Wandelend door het rozerode decor van sierlijk erfgoed is elke dag in Marrakech een cadeau op zich. Zon, ambachtelijke details en mooie verhalen zijn er altijd, overal.

Verblijf

Riad Dar Sbihi is een traditionele riad met een sfeervolle en stille binnentuin waaraan de kamers grenzen. De Nederlands-Belgische gastvrouw woont al meer dan twintig jaar in de stad en kent de leukste plekken. De riad ligt net buiten de medina op een centrale locatie.

Margriet-lezersaanbieding

Retourvlucht Amsterdam-Marrakech met Transavia;
Luchthavenbelasting/ brandstofheffing;
3x overnachting incl. ontbijt;
1x hamambehandeling p.p. per verblijf.

Reisperiode

5 april t/m 28 oktober 2020. Aankomst op vrijdag en zondag.

Informatie en boekingen

Boeken kan t/m 30 april 2020. Bel voor meer informatie en boekingen met TUI op 088 – 088 58 85 (lokaal tarief) of ga langs bij een TUI-winkel in de buurt. Op deze reis zijn de ANVR- en SGRvoorwaarden van toepassing.

Praktisch

Van het late najaar tot en met het voorjaar is het aangenaam warm in de stad. ’s Zomers kan de temperatuur oplopen tot veertig graden Celsius. De spreektaal is er Frans of Arabisch, maar met Engels kom je ook een heel eind. Doordat de stad heel compact is, is alles te voet goed bereikbaar. Ook een taxirit is heel budgetvriendelijk, maar spreek wel altijd van tevoren een prijs af. Veel toeristen denken dat er in de stad geen verkeersregels zijn, maar niets is minder waar. Oranje betekent zeker stoppen. En onthoud dat auto’s niet zullen stoppen voor mensen op het zebrapad. In de medina zijn veel hulpvaardige locals die je met alle plezier de weg wijzen. Realiseer je wel dat daar áltijd iets tegenover staat, ook als er niet om assistentie is gevraagd. Het is handig omrekenen van dirham naar euro, de koers ligt meestal rond € 1 voor 10 dirham.

Exclusief

  • Boekingskosten € 25 per boeking;
  • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

In samenwerking met:

Ook interessant