Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Slapen in… een hijskraan mét jacuzzi in Amsterdam-Noord

slapen-in-hijskraan-amsterdam-faralda-hotel.png

Hoewel een vakantie naar het buitenland steeds dichterbij lijkt te komen, zal een groot deel van de Nederlanders nog gewoon lekker hier blijven. Daarom delen we de komende weken de meest bijzondere hotels en B&B’s van Nederland. Met deze keer: slapen in een metershoge hijskraan in Amsterdam-Noord.

Bij Crane Hotel Faralda op het NDSM-terrein in Amsterdam, kun je naast een spetterend uitzicht over de stad genieten van prachtige designkamers en zelfs een jaccuzi.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Edwin Kornmann Rudi (@faraldacranehotel)

Slapen in een hijskraan

Heb jij geen last van hoogtevrees en heb je altijd al een nachtje in een hijskraan willen slapen? Dan is een nachtje weg in dit spectaculaire hijskraanhotel in Amsterdam misschien wel iets voor jou. Als je een nachtje hebt geboekt in dit bijzondere hotel kun je onder andere genieten van een geweldig uitzicht en dus een jaccuzi.

Je kunt ook slapen in…
Een gigantisch vogelhuis in de natuur
Een oude watertoren met prachtige (moes)tuin
Een oude dorpskerk met prachtig orgel in Friesland

Diner van een sterrenchef

Na een dagje (in de omgeving van) Amsterdam, kun je terug in het hotel genieten van een heerlijk diner bereid door voormalig Michelin-sterrenchef Jacob Jan Boerma. Deze chef heeft maar liefst zeventien jaar een restaurant gehad dat 3 Michelin-sterren bezat. Bereid je overigens wel voor op een flinke rekening: voor dit diner zul 275 euro per persoon moeten aftikken.

Amsterdam-Noord

Dagje Amsterdam op de planning? Dan is ’t IJ zeker een bezoekje waard. De hijskraan ligt hier bij de NDSM-werf, een buurt vol kunst en geweldige architectuur. Verder vind je hier voor je hebbedingetjes de grootste vlooienmarkt van Europa in de IJ-Hallen. Daarnaast zijn er in de buurt van dit hotel tal van restaurants te vinden én een waar stadsstrand is ook op steenworp afstand. Op zoek naar meer drukte, winkels en restaurants? Dan kun je gemakkelijk met het pondje of met de metro naar de binnenstad van Amsterdam.

Bron en beeld | Carne Hotel Faralda

Margriet Extra

Er ligt weer een nieuwe Margriet Extra in de winkel: de Zin in zomer-special! Dit themanummer staat boordevol leuke uitjes (gewoon in Nederland), persoonlijke verhalen, zomertrends, onze favoriete producten en nog véél meer. Margriet Extra: zin in zomer ligt nu in de winkel of is online te bestellen via deze link.

Ook interessant