Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Skiën in het voorjaar? Hier heb je zeker sneeuw!

sneeuwzekerheid-in-het-voorjaar.jpg

Het is nog niet te laat voor een zonnig weekje wintersport! Vooral hooggelegen dorpen en gletsjergebieden bieden goede mogelijkheden om te skiën in de lente. Wil je niet voor vervelende verrassingen komen te staan (lees: bergen waar geen sneeuw meer ligt)? Margriet zet de ski-zekere gebieden voor je op een rijtje.

Voordelen van wintersport in het voorjaar

Meestal telt de lente meer zonuren dan de eerste drie maanden van het jaar. En wat is er fijner dan na het skiën of snowboarden op een zonnig terras te zitten met een lekker drankje? Op de traditionele afsluitingsweken en het paasweekend na is het erg rustig op de pistes. Je staat dus nooit in de file voor de skilift.

Sneeuwzeker skiën

Bij het uitzoeken van een geschikte bestemming voor eind maart en de maand april is het belangrijk te letten op de hoogte waarop het dorp of skigebied is gelegen. Op de noordhellingen zijn de sneeuwcondities vaak beter dan op de zuidhellingen, waar de zon geregeld schijnt.

sneeuw, skiën, bergen

Tripje naar Tirol

Haal je wintersporthart op in plaatsen als het Zwitserse Zermatt en Saas-Fee of het Franse Les Deux Alpes. Een van de meest sneeuwzekere regio’s is het Oostenrijkse Arlberg. Niet alleen van het land, zelfs van het hele Alpengebied. De place to be voor honderd procent zonnig wintersportvertier.

Gerund door Nederlandse familie

Net buiten het skigebied van Ski Arlberg ligt het knusse skidorpje Bach met driesterrenhotel Stockacher Hof. Het hotel wordt gerund door een Nederlandse familie die je in de watten legt en zorgt voor een onvergetelijk verblijf. Na een dag skiën in de buitenlucht kun je lekker ontspannen in het wellnesscentrum of op het zonnige buitenterras met uitzicht op de omliggende bergmassieven. In Stockacher Hof is het puur genieten!

Boek je wintersportvakantie via Margriet of bel 0900 – 667 77 88.

In samenwerking met: Voordeeluitjes.nl

Meld je hier ook aan voor de Margriet reis nieuwsbrief!

Ook interessant