Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Lieflijk Luxemburg: 2 dagen in het groen vanaf €49 p.p.

luxemburg-uitzicht4.jpg

Margriet-lezersaanbieding

1x overnachting incl. ontbijtbuffet;
Fles wijn op de kamer;
Gratis gebruik sauna en stoombad;
Gratis parkeren;
Toeristenbelasting.

 

 

Behoefte aan een beetje buitenland? Rijd dan eens in een paar uur naar de groene heuvels van Luxemburg, waar je met gemak ook nog een stukje Duitsland en Frankrijk meepikt.

Légère Hotel Luxembourg

Het moderne viersterrenhotel is de perfecte uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht door de groene heuvels. En voor een flinke portie winkelplezier ga je naar Luxemburg-Stad op slechts 15 km van het hotel. De comfortabele moderne hotelkamers hebben warme natuurtinten en zijn van alle gemakken voorzien. De inwendige mens wordt tevreden gesteld bij het uitgebreide ontbijtbuffet, de borrel in de hotelbar en in het restaurant. Voor extra ontspanning is er een sauna, stoombad en de mogelijkheid om heerlijke massages te boeken. Afstand vanaf Utrecht is ca. 375 km.

Prijs en periode

De prijzen zijn vanaf € 49 p.p. Daarnaast is de reisperiode van 15 september t/m 31 maart 2019. Let wel op, de boekingsperiode is t/m 30 november 2019.

Informatie en reserveringen

Ga voor meer informatie en boekingen naar margriet.nl/wellnessweekend of bel met Kras op 088 – 088 58 86 (lokaal tarief). Voor deze reis gelden de ANVR- en SGR-voorwaarden.

In samenwerking met:

 

 

 

 

Exclusief

• Reserveringskosten€ 19,50 per boeking;
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Ook interessant