Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Lentekriebels: de leukste boeken met 20% korting

lentekriebels_intro1-jpg.jpg

Nog heel even en het is weer lente. Tijd voor lentekriebels en dus: grote en kleine veranderingen. De lente is hét seizoen bij uitstek voor een frisse start. Op Lentekriebels.nu vind je 23 topboeken die je daarbij kunnen inspireren. Het mooiste: je koopt ze nu met 20% korting.

Boeken kunnen zó veel doen! Ze zijn in staat je leven te veranderen, al is het maar een heel klein beetje. Margriet.nl pikte er 5 toppers uit en zetten ze voor je op een rijtje. Bekijk ook de andere 18 titels op Lentekriebels.nu en haast je tussen 16 en 24 februari naar je favoriete boekwinkel met de online kortingsbonnen!

Puur genieten en toch gezond en slank
Pascale Naessens

van: € 24,99 voor: € 19,99 (met de bon)
De Vlaamse Pascalle Naessens is duidelijk een creatieve duizendpoot. Haar laatste boek Puur genieten staat boordevol eenvoudige, snelle en vooral gezonde gerechten. Gerechten waarvan je volop kunt genieten, maar waarvan je niet zult aankomen.

Arne & Carlos breien op hun paasbest
Arne Nerjordert & Carlos Zachrison

van: € 9,95 voor: € 7,96 (met de bon)
Eerst veroverden ze ons land met hun Kerstballen breien, een boek waarmee ze vrijwel direct een cultstatus verwierven. En nu is het tijd voor paaseieren. Pasen is tenslotte niet compleet zonder de gebreide paaseieren en paashazen -uiteraard met zelfgebreid truitje- van deze Scandinavische heren. Vanwege de vele foto’s die elk breiproject begeleiden is dit boek zelfs de moeite waard voor mensen zonder breiambities.

Papa is héél even aan de telefoon
Bastiaan Ragas

van: € 14,95 voor: € 11,96 (met de bon)
In 2011 verscheen het boek Maar je krijgt er wel heel veel voor terug, waarin Bastiaan Ragas vol humor vertelde over het vaderschap. Het was een groot succes en dus is het tijd voor een tweede deel. Het gezin verruilde hartje Amsterdam voor een woning on the countryside en zijn vier kinderen zijn wat jaartjes ouder. Helaas is het leven er niet rustiger op geworden!

Celebrate
Pippa Middleton

van: € 29,99 voor: € 23,99 (met de bon)
Het schoonzusje van prins William staat bekend als een echt feestbeest, haar familie runt een party-plannerbedrijf en ze was event manager bij een cateringbedrijf. Met de tips uit haar boek komt het dus helemaal goed met je feestjes! De nadruk ligt op creatieve ideeën voor feestjes in alle seizoenen. En omdat het organiseren van een goed feest al tijd genoeg kost, zijn de ideeën van Pippa vooral niet al te ingewikkeld. Ook voor de organisator moet een feest tenslotte leuk zijn!

Vet oud! (De Nederlandse geschiedenis voor jongeren in 25 verhalen)
Richard Zuiderveld & Aant-Jelle Soepboer

€ 15,- voor: € 12,00 (met de bon)
Een boek vol verhalen over jongeren die een rol speelden in de Nederlandse geschiedenis. In Vet oud! zijn het niet de helden uit de geschiedenis die de hoofdrol spelen, maar heel gewone kinderen en jongeren. In 25 verschillende verhalen komt de lezer erachter hoe het was om jong te zijn in de middeleeuwen of in de Franse tijd. Vet oud! is een spannende ontdekkingsreis waaruit al snel blijkt dat het lot van jongeren door de eeuwen heen lang niet altijd rooskleurig was.

Ook interessant