Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Wellness aanbieding: Gasterij en NatuurSpa Landschot in Hoogeloon

olympus-digital-camera.jpg

“Normaal gesproken houd ik het nooit lang uit in een sauna, veel te heet, maar hier vind ik het heerlijk”, aldus onze senior vormgever Charlotte Tromp, toen ze de NatuurSpa bezocht.

Margriet-lezersaanbieding

Bij boeking van een NatuurSpa-arrangement, krijgen Margriet-lezeressen 50% korting op één of meerdere overnachting(en).

 

 

Charlotte: “De prachtige entree van de Spa roept het rustieke gevoel van een oude stal op, maar dan in modern zwart wit. Ook binnen is alles strak, mooi gecombineerd met hout, natuursteen en kloosterbalken in de nok.

Wat fijn dat ik hier mag genieten van een compleet arrangement, dat begint met de broodoven waar vandaan ik uitkijk over de landerijen en geniet van de geur van brood. Vervolgens ontspan ik in de hooioven en krijg ik een heerlijk zachte huid in de kleioven. Dan is het de beurt aan de kruidenoven, een soort houten stal met allemaal dennentakken op de grond. In de sauna staat een koperen bak, de badoven, met daarboven een korf vol kruiden, zilverspartakken en dennenappels. Dit is zó relaxed.

Na de lunch doe ik een dutje in de dondolo, een golvende bank die door mijn ademhaling subtiel zacht schommelende bewegingen maakt. Mijn laatste behandeling bestaat uit floaten in een lichaamspakking. Wat een ontspannende en rustgevende dag is dit.

En het fijne is dat de dag nog niet ten einde is, want ik blijf overnachten in de Gasterij. Vanwege de kleinschaligheid van de NatuurSpa, er zijn maar zes tot acht gasten per dag, is het niet te vergelijken met een groot wellnesscentrum. Hier is alleen maar rust. En dankzij de gastvrijheid van de eigenaren en de persoonlijke begeleiding kon ik me helemaal overgeven aan alle verwennerij.”

Informatie en reserveren

• Dit arrangement is te boeken voor een aankomst t/m 30 juni 2019 (op ma, di, wo en do).
• Reserveren kan via margriet.nl/natuurspa of bel de Natuurspa op 0497 – 68 21 33, o.v.v. Margriet.

In samenwerking met:

Gasterij en Natuurspa Landschot

 

Ook interessant