Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Erop uit tip: Op avontuur in eigen land (verlopen)

-In samenwerking met Beekse Bergen

Een vakantietip die je deze zomer niet mag missen. Ga op avontuur in eigen land en ontdek ongerepte natuur, uitgestrekte savannes en kom oog in oog te staan met een leeuw. Dát is wat je kunt beleven wanneer je naar het grootste wildlife park van Nederland gaat.

Natuurlijk neem je de hele familie mee, want een dagje naar Beekse Bergen betekent dat je ruim 1400 dieren kunt spotten, die allemaal te bewonderen zijn in hun prachtige verblijven en grote savannes, waar ze vrij kunnen bewegen. Ga op ontdekkingstocht met je eigen auto of ‘hop’ in de safaribus waar de rangers je enthousiast vertellen over de natuur en de exotische dieren die je tegenkomt. Of vaar mee op een safariboot en spot de vele dieren in en rondom het water, zoals neushoorns, ringstaartmaki’s en zeeleeuwen.  Voor kinderen zijn langs de wandelroutes spannende extra’s bedacht zoals adventure trails, speeltuintjes, en nog veel meer.

Ga mee op reis

Stella (11) en Jeffrey (8) gaan een dagje op pad met opa en oma. Ze mogen een dagje meekijken achter de schermen bij Beekse Bergen. Ga mee op reis en ontdek de adembenemende natuur in het eerste deel van hun video verslag. En dat allemaal in Nederland!

 

Ook met het gezin naar Beekse Bergen? Koop hier online tickets met korting tot € 7,50

Het hoeft niet bij één dag te blijven: boek een overnachting in een gezellige jungalow of stoere safaritent via beeksebergen.nl/overnachten. En vanaf voorjaar 2018 gaat het avontuur ’s nachts gewoon door. Dan is het ook mogelijk om tussen de dieren in een Afrikaanse lodge te slapen. Deze lodges kun je nu al boeken om er zeker van te zijn dat je verblijft met dieren op slechts 15 meter afstand.

Ook interessant