Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Op de pedalen in Limburg: driedaags fietsarrangement vanaf €59 p.p.

fietsen-limburg.jpg

Heuvels vol wijnranken en vakwerkhuizen, dalen vol bloemen en bergen met kasteeltjes. Laat het racen vooral aan de wielrenner, want wie optimaal van het vijfsterrenlandschap wil genieten, peddelt op zijn gemakje door lieflijk Limburg.

Hotel het Valkennest

Dit hotel is landelijk gelegen in Oud-Valkenburg, op twee kilometer fietsen van het centrum van Valkenburg. Gevestigd in een vijftiende-eeuwse vakwerkboerderij vormt het charmante hotel een knusse uitvalsbasis voor het ontdekken van het mergelstadje. Het Valkennest heeft een eigen brasserie met bar en panoramaterras. Geniet in gemoedelijke sfeer van een hapje en een drankje en warm op bij de open haard voor je je terugtrekt in een van de tien kamers, die vanwege het historische pand allemaal anders van indeling zijn.

Margriet-lezersaanbieding

Welkomstdrankje;
2x overnachting;
2x uitgebreid ontbijtbuffet;
1x lunchpakket;
Gratis entree Holland Casino Valkenburg;
Gratis fietsroutes;
Gratis parkeren en wifi.

Prijs, periode en boekingen

Vanaf € 59 p.p. Prijzen kunnen verschillen per aankomstdatum. Kijk online voor de beste prijs voor de gewenste periode. Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2020 (m.u.v. feestdagen) o.b.v. twee personen in een standaardkamer. Prijs-, druk- en zetfouten voorbehouden. Bel voor meer informatie en boekingen met reisorganisatie Voordeeluitjes.nl op tel.nr.: 0900 – 667 77 88 of kijk voor meer informatie op Voordeeluitjes.nl/MA.

Exclusief

  • Administratiekosten:
    1-3 personen € 14,50 per boeking
    4+ personen € 24,50 per boeking
  • Stads- en toeristenbelasting.

Optioneel

Huur e-bike € 27,50 p.p.

In samenwerking met:

logo VU -

Ook interessant