Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Erop uit in de zomer? Win een complete vakantie naar SalzburgerLand!

salzburgerland-beeld.jpg

Wist je dat SalzburgerLand na Tirol de meest bezochte Oostenrijkse regio is door Nederlanders? Waarom? In SalzburgerLand is er altijd wat te doen! In de winter ga je skiën, maar in de zomer zijn er ook tal van activiteiten zoals fietsen, wandelen of lekker de stad Salzburg bezoeken. Genoeg redenen om te gaan, wie neem jij mee?

Margriet samen met SalzburgerLand

Ontdek de wereld langs de Panoramaweg

Het is een nationaal monument en staat bovenaan de bucketlist van vele reizigers: de beschermde Grossglockner Hochalpenstrasse. De mooiste panoramaweg van Europa eindigt op de flanken van de hoogste berg van Oostenrijk, de 3.798 meter hoge Grossglockner. Langs deze berg leven zo’n 900 soorten kevers, 700 vlindersoorten en groeien prachtige orchideeën. Niet alleen een hotspot vanwege het fantastische uitzicht, maar ook vanwege de natuur!

Het dal van de Almen

In het Grossarltal kun je als wandelaar je geluk niet op. Ruim 400 kilometer aan aangelegde paden leiden je door de mooie bergen. En van zo’n stevige wandeling krijg je trek. In dit gebied vind je veertig hutten waar je heerlijke lokale gerechten kunt eten. Nergens in SalzburgerLand vind je zoveel berghutten waar je nog steeds kunt eten. De regio wordt ook wel het dal van de Almen genoemd.

Tip: ook mountainbikers kunnen er in het Grossarltal lekker op uit! Huur een E-mountainbike en ga moeiteloos de berg op.

Zomers Saalbach

Velen kennen Saalbach Hinterglemm als skigebied in de winter. Maar ook in de zomer is Saalbach Hinterglemm een plaats waar je van allerlei activiteiten kan genieten. Meer dan 400 kilometer aan wandel- en fietspanden, daar kun je weken mee vooruit. Met kleine kinderen kun je een thema-wandeling maken door de bergen en voor de extremen onder ons: ga canyoning of paragliden. En ook in Saalbach Hinterglemm vind je veel berghutten, waar je in zomer net zo lekker kan eten als in de winter!

Win één van de negen zomervakanties

SalzburgerLand geeft negen vakanties voor twee personen weg, een week lang genieten in een 4* hotel, inclusief ontbijt en diner. Hoe je kunt winnen? Ga naar https://www.salzburgerland.com/nl/zomervakantie-in-salzburgerland en maak de slagzin af!

Meedoen kan tot eind juni 2019.

 

Ook interessant