Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Een overnachting in Koudum vanaf €69 per persoon

fotos-koudum.png

Margriet lezersaanbieding

 welkomstkopje koffie of thee met Friese lekkernij;
 1x overnachten in een standaardkamer;
 1x ontbijt;
 1x driegangendiner;
 fietsroutes, parkeren en gebruik van wifi.

 

 

Om vliegensvlug in de vakantiestemming te komen, hoef je alleen maar naar Friesland te rijden. Het landschap is lieflijk, je komt helemaal tot rust op en rondom de meren en kunt genieten van lokale lekkernijen, eeuwenoude ministeden en rustgevende vergezichten. Dé plek om samen te onthaasten en in alle rust bij te kletsen. Dat ondervonden Margriets assistent artdirector Maaike Diekmann en haar moeder Henneke Chevalier ook.

Het Verblijf

“We logeerden bij B&B Pension Perruque, voorheen het politiebureau van Koudum. Leuk hoe de vriendelijke eigenaren Nico en Janny het verleden van het pand hebben gekoesterd. Zo hebben ze twee cellen omgetoverd tot sfeervolle kamers, maar wel met behoud met de dikke blauwe celdeuren. Een pluspunt was het ontbijtje met vers fruit en zelfgebakken brood. En dat bij een knisperende houtkachel! Nico en Janny hebben ons wegwijs gemaakt en tipten fietsroutes, sloepverhuur en restaurantjes. Dat is echt een voordeel van een kleinschalige bed-and-breakfast.”

Prijs en periode

Vanaf € 69 p.p. o.b.v. 2 personen in een standaardkamer, exclusief administratiekosten € 5,95 p.p. en stads- en toeristenbelasting. De aanbieding is geldig van 2 mei t/m 31 augustus.

Informatie en reserveren

Klik voor meer informatie en reserveringen op de ‘prijzen & boeken’ button of neem telefonisch contact op met Voordeeluitjes op 0900 – 66 77 88.

 

In samenwerking met:

 

Tekst | Roos Stalpers en Fee van ’t veen
Fotografie | Rogier Kerkhoven

Ook interessant