Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Drie dagen Zuid-Limburg vanaf €89 p.p.

m26_zuid-limburg_online.jpg

Margriet reisaanbieding
✓ 2x overnachting incl. ontbijtbuffet
✓ 1x lunchpakket
✓ 2x driegangenmenu
✓ autoroutes Duitse Eifel en Belgische Ardennen
✓ gratis parkeren

 

 

Dat je voor een indrukwekkende roadtrip niet ver hoeft te reizen, bewijst deze autoroute!
Toen de ANWB in de jaren zestig de eerste bewegwijzerde autoroutes aanlegde, werd toeren met de auto een populair tijdverdrijf. Inmiddels vind je de autoroutes gewoon online, maar in het Mergelland wijzen ze nog altijd de weg! Of eigenlijk opnieuw; de route werd in 2016 aangepast aan de huidige verkeerssituatie.

Buitenland in eigen land
De Mergellandroute is een publieksfavoriet. Tijdens de tocht ontdek je kabbelende beekjes, bronnen, eindeloze vergezichten en oude dorpjes. En kastelen, orchideeën, Mariakapelletjes en vakwerkhuizen. In dit Zuid-Limburgse heuvellandschap waan je je in het buitenland.

Verblijf

Tijdens dit uitstapje naar Zuid-Limburg kun je kiezen voor een verblijf in een van de twee accommodaties: Gasterij Berg en Dal is een gezellig familiehotel in hartje Slenaken in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Een perfecte uitvalsbasis voor tochtjes ‘over bergen en door dalen’, een bezoekje aan mergelstad Valkenburg of een middagje Maastricht. Gasthof Euverem is een gemoedelijk familiehotel vlak bij Gulpen met een fantastische ligging in een rustig natuurgebied. Van hieruit kun je mooie autotochten maken.

Prijs en periode

Vanaf € 89 o.b.v. 2 personen in een standaardkamer.
Geldig t/m 30 september
2018 m.u.v. feestdagen.

In samenwerking met:

 

Exclusief:
administratiekosten € 5,95 p.p. en stads- en toeristenbelasting.

 

Ook interessant