Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

De ideale vakantiemuziek

vakantieauto.jpg

Muziekredacteur Bram de Graaf: “Nog even en de koffers kunnen weer gepakt worden. Terwijl mevrouw De Graaf dagen (eerder weken!) bezig is met het uitkiezen van haar zomergarderobe – waarna ze uren de stad in verdwijnt en alvast het vakantiebudget plundert, houd ik me bezig met de vraag; welke muziek zullen we dit jaar eens draaien in de auto op weg naar onze bestemming aan de Côte d’Azur? “

vakantieauto“Het is al meerdere keren voorgekomen dat in onze snikhete bolide heftige discussies ontstonden over hetgeen er uit de luidsprekers kwam, waarbij mijn gezinsleden de nare gewoonte hebben daar vooral over te beginnen op ingewikkelde en superdrukke knelpunten, zoals de ringweg Antwerpen of bij Lille. Het gebeurde zelfs een keer op de Boulevard Périphérique bij Parijs (oké, ik geef het toe: mijn keuze voor AC/DC was niet echt handig op dat moment), waardoor ik plots op weg was naar Bordeaux in plaats van Lyon. Met alle gevolgen van dien.

De moeite waard dus om wat uurtjes uit te trekken de perfecte cd met voor ieder wat wils te zoeken. Dit jaar hielp Rodeo Media me echter uit de brand met het tweede deel van hun Mega Summer Hits. Met daarop (voor mij) klassiekers als 10CC en Bob Marley en (voor de rest) veel bekende zomerse meezingers (als ‘Vamos A La Playa’ van Righeira) en recenter werk (als ‘She Doesn’t Know’ van Valerius). Hopelijk is dit keer iedereen blij onderweg!”

summerkoop de cd online.

Ook interessant