Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Déze bekende wandeltocht in Spanje kun je nu ook virtueel doen

wandeltocht-caminito-del-rey-in-spanje-kun-je-nu-ook-virtueel-doen.jpg

Nu we noodgedwongen binnen zitten is dat behoorlijk afkicken voor de reis- en natuurliefhebbers onder ons. Gelukkig zijn er veel initiatieven ontstaan (zoals deze virtuele wandeltochten in Nederland) waarbij je je met een beetje inlevingsvermogen alsnóg op de mooiste plekken bevindt.

Was je van plan om de Caminito del Rey-wandeltocht vlakbij Málaga in Spanje te gaan doen? Dan heb je geluk: het kan nu ook virtueel.

Caminito del Rey-wandeltocht

De 7,7 kilometer lange Caminito del Rey staat bekend als de gevaarlijkste wandelroute ter wereld – enkele jaren geleden waren mensen blij geweest als ze ‘m virtueel konden doen. Maar gelukkig is het pad gerestaureerd en kun je er sinds 2015 gewoon veilig wandelen. Het pad, dat in het Nederlands het Koningspad heet, ligt bij Álora, in de buurt van Málaga. Het loopt naar Campillos, dwars door de El Chorro-kloof. En dat zorgt voor spectaculair uitzicht, kijk maar:

Als je enthousiast bent geworden, zul je helaas nog even geduld moeten hebben tot we weer mogen reizen. Tot die tijd kun je alvast een kijkje nemen via deze website. Veel plezier!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Droomplekken.nl, CaminitodelRey
Beeld | Getty Images

Ook interessant