Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Naar déze bestemmingen kun je nu goedkoop een reis boeken

naar-deze-bestemmingen-kun-je-nu-goedkoop-een-reis-boeken.jpg

We naderen het einde van januari en dit is vaak het moment waarop je die maandenlange winter langzaamaan zat wordt. Tijd om de zon op te zoeken! Maar waar vind je in deze periode aanbiedingen voor een goedkoop reisje? Op Startpagina.nl vind je een overzicht van verrassende bestemmingen en de beste aanbieders.

Wij maakten alvast een selectie van onze favorieten.

Dwalen door Lissabon

Lissabon wordt ook wel de ‘Witte Stad’ genoemd vanwege de ligging aan de oever van de Taag en het feit dat de stad gebouwd is op zeven heuvels. Dat levert de stad een romantische uitstraling op. Lissabon wordt gekenmerkt door schilderachtige straatjes, brede winkelavenues, imposante pleinen en klaterende fonteinen. Boek een ritje met de klassieke tram 28 en strijk daarna neer bij een restaurant waar de traditionele fado wordt gezongen. Nog iets wat Lissabon fantastisch maakt: je eet er de heerlijkste gerechten voor hele vriendelijke prijzen. Echt, op Lissabon raak je niet uitgekeken. Hier vind je verschillende aanbieders en de beste deals voor een heerlijk(e) week(end) Lissabon.

bestemmingen goedkoop

Macedonië, parel van de Balkan

Macedonië wordt door het grote publiek vaak nog een beetje vergeten als vakantiebestemming. Geheel onterecht, want het wordt niet voor niets ‘de parel van de Balkan’ genoemd. Dat betekent dat je ongestoord kunt genieten van de heerlijke stranden, schitterende natuur en rijke cultuur. Absolute bezienswaardigheden zijn het stadje Ohrid en het nabijgelegen meer. Vanaf hier kun je eenvoudig de nationale parken bezoeken om te genieten van de overweldigende natuur. Nog een voordeel van Macedonië: alles is – in vergelijking met Nederland – erg voordelig. Vooral als je nu alvast gebruik maakt van de verschillende vroegboekkortingen.

bestemmingen goedkoop

Heerlijk groen Corfu

Corfu (of Korfoe) is het noordelijkst gelegen Griekse eiland, en maakt deel uit van de Ionische Eilanden. Corfu is het hele jaar door groen, en daarmee een populaire bestemming voor natuurliefhebbers. Het bergachtige noorden is ideaal voor mooie wandelingen en wordt afgewisseld met glinsterende baaien en sfeervolle dorpjes. Zuidelijker vind je laagvlaktes met olijfbomen en cipressen. Voor ieder wat wils dus. De vriendelijke Grieken, het lekkere eten en de lage prijzen maken Corfu alleen maar nog aantrekkelijker. Zin gekregen? Kijk dan hier even voor een overzicht van de beste deals.

bestemmingen goedkoop

Op wintersport kan ook

Het is helemaal niet zo dat je voor een geweldige vakantie duizenden kilometers hoeft te vliegen. Soms liggen de mooiste plekken praktisch naast de deur. Winterberg bijvoorbeeld. Niet alleen een laagdrempelige wintersportbestemming, maar ook in de zomer een fantastische plek om vakantie te vieren. Geniet van de prachtige, groene natuur, ga wandelen, fietsen of juist lekker ontspannen in de sauna, of bezoek Marburg of Dortmund voor een gezellig dagje winkelen en cultuur snuiven. Het hele jaar door valt er meer dan genoeg te genieten in Winterberg. Kun je niet wachten? Hier vind je een overzicht van de beste aanbiedingen met vroegboekkorting.

bestemmingen goedkoop

Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant