Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Wauw: dít hotel is uitgeroepen tot het beste ter wereld

wauw-dit-is-het-beste-hotel-ter-wereld-van-2020.jpg

Reizen zit er momenteel nog niet in, maar dat betekent niet dat we niet kunnen dromen over toekomstige bestemmingen. De jaarlijkse Readers Choice Awards van reismagazine Condé Nast Traveler zijn weer uitgereikt, en daar kunnen we behoorlijk wat inspiratie uit halen.

Zo is onderstaand hotel uitgeroepen tot het beste ter wereld, en het fijne is: het is niet eens zo ver van Nederland vandaan.

Beste hotel ter wereld

Waanzinnig mooie bergtoppen, groene landschappen en wonderschone meren: Zwitserland is een prachtige bestemming, en dan kun je er óók nog terecht voor wintersport. Het land heeft op reisgebied veel te bieden, en nu blijkt het beste hotel ter wereld er ook nog eens te staan. In Zürich welteverstaan.

Lees ook:
Dromen mag: híer willen wij heel graag naartoe reizen zodra het weer kan

Hotel Baur au Lac kijkt uit op het Meer van Zürich én de bergtoppen van de Alpen. De locatie is dus al een van de redenen om er een keer te slapen of eten. Of ervan te dromen, want de prijs van dit vijfsterrenhotel is niet mis. Een nachtje in dit paleisje loopt al gauw in de honderden euro’s, maar dromen mag altijd, toch? En dat lukt wel als je onderstaande foto’s ziet. Andere redenen voor deze titel is het waanzinnige eten en de prachtige kamers.

Meer hotels

Hier vind je de complete top 50 van beste hotels ter wereld.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Condé Nast Traveler
Beeld | Hotel Baur du Lac

Voice Uitdaging

Nu we allemaal meer thuis zitten, beginnen de dagen soms een beetje saai te worden. Daar hebben we iets leuks op bedacht: de Margriet Mini Challenge. Krijg dagelijks een inspirerende uitdaging voor thuis die je dag nét een beetje leuker maakt. Hoe? Simpel! Praat met Margriet via je Google Home óf de gratis Google Assistent op je telefoon of tablet. Klik hier om direct jouw eerste uitdaging te krijgen. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant