Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

Extreem luxe vakantie boeken? Dat kan nu ook bij Airbnb

zin-in-extreme-luxe-op-vakantie-airbnb-luxe-biedt-het-je.jpg

Ben je wel een beetje uitgekeken op het normale aanbod van Airbnb, of heb je gewoon zin in een luxe vakantie? Airbnb Luxe biedt ‘extreem’ veel luxe. Uiteraard hangt daar wel een prijskaartje aan. 

Voor onder de 1000 euro valt er namelijk niks te vinden op de website – of je moet geluk hebben in het buitenseizoen. Nu hebben we niet allemaal zomaar ergens een paar duizend euro liggen, maar stiekem is het best leuk om even rond te neuzen tussen deze extreem luxe aanbiedingen.

Meer dan 2000 locaties

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze honeymoon suite in een middeleeuwse toren, of een privé-eiland in Frans-Polynesië? Sinds Airbnb in 2017 de website Luxury Retreats heeft overgenomen, proberen ze zich met het luxere aanbod te blijven onderscheiden in de alsmaar groeiende hotelbranche. En het aanbod is zeker niet mis. Er is keuze uit meer dan 2000 luxe locaties, allemaal handmatig geselecteerd door Airbnb. Een voorwaarde waar de luxe woningen aan moeten voldoen, is dat ze voldoende kamers en badkamers voor alle gasten moeten hebben. Ook staat uiterlijk en design hoog op het lijstje.

Privéchauffeur

En heb je dan je beeldige chateau gevonden om vakantie in te vieren, dan word je door Airbnb gekoppeld aan een reisontwerper. Deze speciale gids zorgt ervoor dat jouw vijfsterrenverblijf tot een unieke ervaring wordt gemaakt. De reisontwerper regelt niet alleen een privéchauffeur voor je gehele verblijf, maar zorgt er ook meteen voor dat je favoriete tafel in een sterrenrestaurant wordt gereserveerd en er een oppas voor de kinderen is geregeld.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Duurste overnachtingen

Natuurlijk willen we je ook de peperdure overnachtingen die op Airbnb Luxe te vinden zijn niet onthouden. De duurste woningen gaan de deur uit voor tienduizenden euro’s per nacht, zoals een verblijf in deze villa in Positano in Italië. In augustus betaal je ruim 30.000 euro om er een nachtje te mogen slapen.

Een beetje luxe bij jou thuis creëer je met dit setje heerlijke Hammamdoeken voor in de badkamer. Nu met 10 euro korting te verkrijgen in de Margriet Shop.

Bron| Airbnb Luxe, Bright
Beeld| iStock

Ook interessant