Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Reizen

3 dagen Breda vanaf €119 per persoon

fotos-breda.png

Margriet lezersaanbieding

 2 overnachtingen in een Comfort-kamer;
 2x uitgebreid ontbijtbuffet;
 driegangendiner in restaurant Orange;
 glas prosecco aan de bar;
 entree voor Holland Casino Breda;
 Ontdek Breda-pakket en stadsplattegrond;
 Golden Tulip-tandem voor 1 dag om de omgeving te verkennen. Is de tandem vergeven, dan heeft het hotel ook ‘gewone’ fietsen te leen.

Voor een portie Brabantse gezelligheid en culinaire uitspattingen vertrok Margriets eindredacteur Martine van Drongelen met haar moeder Joke Nederkoorn naar Breda. “In deze mooie, historische stad is het heerlijk shoppen, slenteren én lekker eten!”

Het verblijf

“De ontvangst bij het viersterren familiehotel Golden Tulip Keyser Breda Centre was ontzettend hartelijk en de kamers waren modern, ruim en voorzien van fijne bedden. ’s Avonds werden we getrakteerd op een glas prosecco aan de bar. Daarna werden we naar onze tafel begeleid voor een lekker Italiaans driegangenmenu. Ook het uitgebreide ontbijtbuffet was een feestje, met onder andere wentelteefjes, poffertjes en príma koffie.”

Prijs en periode

Vanaf € 119 p.p. o.b.v. 2 personen in een Comfort-kamer, exclusief administratiekosten € 5,95 p.p. en stads- en toeristenbelasting. De aanbieding is geldig van 2 mei t/m 31 augustus.

Informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie en reserveringen op de “prijzen & boeken” button of neem telefonisch contact op met Voordeeluitjes op 0900 – 66 77 88.

In samenwerking met:

Tekst | Roos Stalpers en Fee van ’t veen
Fotografie | Petra Hoogerbrug

Ook interessant