Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Redactie in actie: Margriet brengt Winter Fair naar woonzorgpark

mini.png

In het kader van de #IKGEEFOMJE-actie komt ook de Margriet-redactie in actie. Margriet Winter Fair is voor veel mensen een jaarlijks terugkerend uitje. Maar niet iedereen die erheen wilde, kon die lange reis aan. Daarom zijn wij met de redactie in actie gekomen onder het motto: kunt u niet naar Margriet Winter Fair komen? Dan komt Margriet Winter Fair naar u! We brachten de gezelligheid van de fair naar Woonzorgpark Simeonshof in Erp.

De mensen in het woonzorgpark hebben kunnen genieten van verschillende workshops en een prachtig optreden van Appeltaartconcerten. Het was een geslaagde middag, en natuurlijk kreeg iedere bewoner aan het eind van de actie een goodiebag van Margriet.

#IKGEEFOMJE is een actie van Margriet. Hiermee willen we je enthousiast maken om, op wat voor manier dan ook, te laten zien dat je om iemand geeft. Dat kan ’m in kleine dingen zitten. Van een gesprek aanknopen of het delen van een maaltijd tot samen een uitstapje maken. Gebruik de stickers voor je eigen #ikgeefomje-moment en post een foto of video op social media met #ikgeefomje. Zo maak je meteen kans op fijne prijzen om degene om wie je geeft nog eens extra mee te verrassen. Doe je ook mee om de wereld net wat mooier te maken? Ga voor meer informatie naar margriet.nl/ikgeefomje.

 

Ook interessant