Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Quiz: test je kennis over het koningshuis 👑

quiz-koningshuis.jpg

Volg jij het koningshuis al jaren op de voet, of gaat jouw interesse niet verder dan de feestjes op Koningsdag? Test hoeveel jij weet van onze koninklijke familie en doe de quiz over ons koningshuis.

Weet jij bijvoorbeeld hoe de romance tussen koning Willem-Alexander en koningin Máxima is ontstaan? Wat Máxima’s favoriete eten is? En hoeveel broers en zussen prinses Beatrix heeft?

Doe de quiz over ons koningshuis

En, hoe heb jij het er (zonder stiekem googelen!) van afgebracht?

Lees ook
Déze jurk die koningin Máxima droeg is gewoon te koop bij H&M

Beeld | Getty Images, Brunopress

Doe jij ook mee aan de Margriet Mini Challenge?

Nu we allemaal meer thuis zitten, beginnen de dagen soms een beetje saai te worden. Daar hebben we iets leuks op bedacht: de Margriet Mini Challenge. Krijg dagelijks een inspirerende uitdaging voor thuis die je dag nét een beetje leuker maakt. Hoe? Simpel! Praat met Margriet via je Google Home óf de gratis Google Assistent op je telefoon of tablet. Klik hier om direct jouw eerste uitdaging te krijgen. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

M23

Margriet 23 ligt in de winkel! Met als extra een spannende zomerthriller om te lezen in de zon. Maar ook: zomer-beautytips van BN’ers, schoenentrends voor het komende seizoen, de lekkerste aardbeienrecepten en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant