Margriet logo
BAARN, 11-03-2023,  Paleis Soestdijk

Ontmaskering van Wie is de Mol? seizoen 23 bij Paleis Soestdijk in Baarn. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst

Op de foto:  Jurre Geluk, Daniel Verlaan en Ranomi Kromowidjojo Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Pas op, spoiler alert!De mol is ontmaskerd

Na tien steeds spannender wordende afleveringen is zaterdagavond de mol van het televisieprogramma Wie is de Mol? ontmaskerd.

Of je nou op Ranomi, Jurre of Daniël zat, onder toeziend oog van een grote schare fans van het televisieprogramma Wie is de Mol? werd zaterdagavond in de tuin van Paleis Soestdijk in Baarn de mol ontmaskerd. In dit 23ste seizoen bleek het de 31-jarige tv-presentator Jurre Geluk te zijn, die gedurende de tien afleveringen in Zuid-Afrika voor list en bedrog zorgde.

Winnaar Wie is de Mol?

De pot met geld, die ondanks de sabotage-acties van de mol op 11.625 euro stond, ging naar de winnaar van het programma, techjournalist Daniël Verlaan. Verlaan bleek de enige die dit seizoen Geluk had ingevuld als Mol. Geen van de andere kandidaten had die vraag ooit goed. Verlaan schenkt een deel van dit bedrag aan de Vereniging van Onderzoeksjournalisten.

Sportieve verliezer

Ondanks het feit dat ze zelden verliest toonde zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo zich behalve een waardige tegenstandster ook een sportieve verliezer.

Bron | NOS/AD

Enith OostlanderBrunopress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden