Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Deze originele cadeaus passen het beste bij verschillende moeders

deze-originele-cadeaus-passen-het-beste-bij-verschillende-moeders.jpg

Moederdag is de dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten. En het is natuurlijk veel leuker om een verrassend cadeau te geven dan de standaard kaart met bloemen en chocolade. Met deze originele cadeaus zit je zeker goed!

Leeft je moeder bourgondisch of is ze hartstikke creatief? Wat voor soort moeder heb jij?

Originele cadeaus voor…

1. De moeder met groene vingers

Wanneer je moeder altijd in de tuin te vinden is, is het vast geen uitdaging om iets origineels te bedenken om te geven. Wanneer je niet in de herhaling wilt vallen met een bosje bloemen of planten voor in de tuin, kan het ook leuk zijn wanneer je bloemzaadjes geeft zonder dat je moeder weet wat het wordt. Deze kun je zelf mixen waardoor het een verrassing is wat je gegeven hebt. Et voilá, je hebt er ook nog een heel seizoen plezier van.

2. De bourgondische moeder

Wijnen, wijnen, wijnen klinkt voor jouw moeder waarschijnlijk als muziek in de oren. Een glaasje rood hier, een hapje eten daar. Des te leuker wanneer jij je moeder verwent met een eigen maaltijd. Of je nu voor een drie, zes of misschien acht gangen gaat: je hebt ook nog eens fijne quality time met je moeder.

3. De moeder die alles vastlegt

Heeft jouw moeder altijd haar camera of telefoon binnen handbereik om alles van jouw kinderen, de hond of de hele familie vast te leggen? Dan zal het vast weleens tijd worden om al die mooie foto’s of filmpjes te bundelen. Laat een mooi fotoboek drukken of maak een disc waar je alle filmpjes op zet. Leuk om terug te zien en elk jaar kun je nieuwe foto’s of filmpjes toevoegen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

4. De moeder met de volle agenda

Een bezige bij, dat is jouw moeder. Daarom is een cadeau zoeken dat past bij haar drukke levensstijl een goed idee. Plan eens een verassingsdag waarbij je niet vertelt waar je heen gaat. Bezoek een mooie stad, ga naar het theater en sluit de dag af met een etentje in een chique restaurant. Dit kun je zelf invullen en is een leuke traditie om in stand te houden.

5. De moeder die graag optut

Een poedertje hier, een kleurtje daar: jouw moeder tut zich graag op en ziet er altijd verzorgd uit. Geef haar voor Moederdag eens een lippenstift met haar naam erin gegraveerd of een make-upworkshop waarin ze de fijne kneepjes leert. En dit is ook een win-win situatie, want zo kun je samen iets gezelligs doen.

Beeld | iStock

Bladcadeau

Je kunt je moeder ook verrassen met een Bladcadeau! Hier doe je haar weken- of zelfs maandenlang plezier mee en je hebt keuze uit ruim honderd tijdschriften. Extra fijn: t/m 10 mei bestel je een Bladcadeau met 15% korting én wordt het gratis bezorgd vanaf € 15,00. Kijk snel op bladcadeau.nl.

Ook interessant