null Beeld

Opslagruimte iPhone vol? Zó maak je alsnog foto’s zonder iets te verwijderen

Sta je net op het punt een foto te maken, krijg je de melding dat de opslagruimte van je iPhone vol is. Je kunt natuurlijk als de wiedeweerga foto’s verwijderen, maar de kans is groot dat je fotomoment dan al voorbij is.

Gelukkig is er een makkelijke én snelle manier om toch foto’s te maken, zonder dat je eerst opslagruimte vrij hoeft te maken.

Fotomomentje vastleggen

Je kent het vast wel. Je (klein)kind lacht net zo lief, een mooie vogel zit vlak voor je gezichtsveld stil óf de buurman probeert al balancerend iet uit het water te vissen. Echt van die momenten waarbij je snel moet reageren om ze vast te leggen. Het voordeel is, dat je met je mobiele telefoon in je hand, veel vaker en sneller dingen vast kunt leggen. Maar dit verandert zodra je iPhone de melding geeft dat de opslagruimte vol is.

Opslagruimte iPhone vol? Gebruik dít trucje

Aaaaaaargh! Maar niet getreurd, het enige wat je hoeft te doen, is namelijk één van je socialmedia-apps te openen op je telefoon. Dit kan Instagram zijn, maar ook Facebook of Twitter schieten je hier te hulp. Vervolgens open je de camerafunctie van één van deze apps en maak je een foto. Deze foto wordt automatisch opgeslagen op je fotorol, óók als je telefoon aangeeft hiervoor geen ruimte te hebben. Handig, toch? Al zul je er op een gegeven moment tóch echt aan moeten geloven om de opslagcapaciteit van je telefoon te vergroten óf foto's te verwijderen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Harpers Bazaar

Foto | iStock

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden