sterrenbeelden meest manipulatief Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Opgelet: déze sterrenbeelden zijn het meest manipulatief

Goed kunnen manipuleren klinkt niet per se als een positieve eigenschap, maar toch hoeft het niet altijd heel negatief te zijn. Zo lang je je hier maar bewust van bent en dit niet op een giftige manier gebruikt. Benieuwd of jij goed bent in manipuleren? Kijk dan eens naar je sterrenbeeld. Er zijn namelijk drie sterrenbeelden die het meest manipulatief zijn (of zo kunnen overkomen).

Jij kunt er dus niet zoveel aan doen, blijkbaar staat het in de sterren.

Déze sterrenbeelden zijn het meest manipulatief

Dat jij van nature andere mensen altijd voor je karretje weet te spannen en de touwtjes in handen houdt, dat heeft blijkbaar met de stand van de sterren te maken. Als we de astrologie mogen geloven zijn de onderstaande drie sterrenbeelden namelijk het meest manipulatief.

Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan wordt er ook wel eens gezegd dat je meerdere ‘gezichten’ hebt. Je weet precies welk van die gezichten je moet opzetten om je aan te passen aan een situatie, maar ook hoe je daarmee alles naar jouw hand zet. Je maakt makkelijk een praatje met anderen en komt charmant over, waardoor je bijna iedereen met gemak aan jouw kant krijgt. Daarnaast weet je precies hoe je anderen in jouw verhaal laat geloven. Toch zal je die manipulatieve kant (bijna) nooit opzettelijk op een giftige manier gebruiken.

Kreeft

Ben jij een Kreeft? Dan kun je overweldigend op anderen overkomen. Je bent zo bewust van al je eigen emoties dat je ook precies weet hoe je op die van anderen op kunt inspelen. Hoewel je heel gevoelig bent, vind je het wel lastig om met anderen over gevoelens te praten. Een valkuil kan daarom zijn dat je op een manipulatieve manier onder een conflict uit probeert te komen. Verder heb je heel veel liefde te geven en houdt je dierbaren het liefst zo dichtbij mogelijk, dat is heel mooi, maar pas wel op dat je anderen daarmee niet verstikt.

Schorpioen

Van alle sterrenbeelden ben jij waarschijnlijk wel het meest manipulatief, Schorpioen. Jij weet altijd precies de zwakke plekken te vinden bij een ander, waardoor je de kracht hebt om iemand echt pijn te doen. Ook kun je een ander precies vertellen wat ‘ie wil horen om de informatie te krijgen die je nodig hebt. Maar dat jij als geen ander kunt manipuleren, betekent niet dat je dat ook altijd zult doen. Je doet dit vooral om dierbaren en jezelf te beschermen. Als je aan de goede kant van een Schorpioen staat, dan zul je die manipulatieve kant waarschijnlijk nooit te zien krijgen.

Bron | Elite Daily

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden